Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

apua, meneeko omenalohkot jaakaapissa ruskeiksi? teen huomisaamuna omenapiirakan ja nyt olisi hetki ylimaarasta aikaa, voisinko kuoria ja lohkoa valmiiksi jo omenat? auttaisko lait

Vierailija
11.11.2007 |

taa päälle esim kanelia? sitruuna vissiin auttaisi, mutta sitä makua ei viitsi laittaa piirakkaan... entä kannattaiskohan laittaa kannelliseen kippaan, auttaisko?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita sitruunaa sekaan (ei se maistu piirakassa!)



Ehdottomasti nesteen sisään kokonaan ja kansi päälle. Muuten ruskistuu varmasti.



Omenamehuun upottaminenkin voisi auttaa.

Vierailija
2/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka miten säilöisit, pääsevät " rupsahtamaan" sen verran että parempi jättää huomiseksi se kuoriminen ja lohkominen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin sitä ruskettumista ei huomaa

Vierailija
4/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit myös pakastaa ne lohkot, siten ne säilyy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kaksi