Lue keskustelun säännöt.
apua, meneeko omenalohkot jaakaapissa ruskeiksi? teen huomisaamuna omenapiirakan ja nyt olisi hetki ylimaarasta aikaa, voisinko kuoria ja lohkoa valmiiksi jo omenat? auttaisko lait
11.11.2007 |
taa päälle esim kanelia? sitruuna vissiin auttaisi, mutta sitä makua ei viitsi laittaa piirakkaan... entä kannattaiskohan laittaa kannelliseen kippaan, auttaisko?
Kommentit (4)
Vaikka miten säilöisit, pääsevät " rupsahtamaan" sen verran että parempi jättää huomiseksi se kuoriminen ja lohkominen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit myös pakastaa ne lohkot, siten ne säilyy.
laita sitruunaa sekaan (ei se maistu piirakassa!)
Ehdottomasti nesteen sisään kokonaan ja kansi päälle. Muuten ruskistuu varmasti.
Omenamehuun upottaminenkin voisi auttaa.