Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivonnaisten säilyvyydestä kyssäri

juhliba
22.04.2018 |

Voiko littaa uudelleen pakkaseen ja tarjolle jo kertaallen pakastettuja leivonnaisia?Heti valmistamisen jälkeen pakastettu ja huoneen lämmössä laitettu tarjolle. Osaa otettu sulamaan jääkaappiin mutta ei sitten tarvitukaan. Ei siis lämmitettäviä.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa pakastaa uudestaan kerran sulatettuja.

Vierailija
2/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pakasta uudelleen kerran sulatettuja ja kertaalleen jo pakastettuja leivonnaisia tai edes ruoka-aineita.  Mieluummin sulatan ensin liian vähän ja jos sitten tarvitaankin enemmän, sulatan sopivan määrän mikrossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et voi

Vierailija
4/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei saa pakastaa uudestaan kerran sulatettuja.

Kuka kieltää?

Vierailija
5/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei saa pakastaa uudestaan kerran sulatettuja.

Kuka kieltää?

No eihän kukaan tietysti kiellä myöskään vaikkapa syömästä vanhentunutta lihaa tai raakaa kanaa mutta jos ei ole tyhmä niin ei tee niin.

Vierailija
6/6 |
22.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siis edes niitä, mitkä ovat olleet koko ajan jääkaapissa sulamisen jälkeen?

Noi on makeita ja suolaisia leivonnaisia joita ei voi lämmittää mikrossa. Muuten olisinkin ottanut aina vähän kerrallaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kolme