Nyt tarjoutui eteen kokin työpaikka mutta pelkään etten pärjää.
Olen siis ammatiltani kokki ja valmistuin 6 vuotta sitten. Olen ollut töissä eräässä paikassa siitä asti jossa olen tehnyt oikeastaan vain ala carte ruokia. Nyt tarjoutui eteen mahdollisuus päästä uuteen työpaikkaan jossa joutuisin tekemään myös lounasta. Ajatus houkuttaisi mutta pelkään että en pärjää kyseisessä työssä kun ei ole juurikaan kokemusta lounaan teosta ja koulu ajasta on jo sen verran aikaa. Kannattaako ottaa riski ja laittaa hakemus..
Kommentit (11)
Meinaatko että suurtaloutta? Helppo nakki✌
Vierailija kirjoitti:
Meinaatko että suurtaloutta? Helppo nakki✌
Ei suurtaloutta. Ap
No tietenkin kokeilet jos pääset sinne. Opit kyllä.
Vierailija kirjoitti:
No tietenkin kokeilet jos pääset sinne. Opit kyllä.
Tätä juuri ajattelin. Toivottavasti eivät vaan pidä minua ihan surkeana. Ap
Haastattelun jälkeen se selviää, antaako työnantaja sinun yrittää ja onko hän valmis kouluttamaan puuttuvat taidot. Koeajalla te molemmat sitten katsotte, onnistuuko se sinulta. Jos siis pääset edes sinne asti, eikä vastauksena ole "valitettavasti hakumme ei juuri kohdistunut sinuun".
Tottakai sä pärjäät! On koulutus ja kokemusta. Ei lounaan tekeminen sen ihmeellisempää ole. Laitat vaan hakemuksen.
Vierailija kirjoitti:
Tottakai sä pärjäät! On koulutus ja kokemusta. Ei lounaan tekeminen sen ihmeellisempää ole. Laitat vaan hakemuksen.
Kiitos! Näin mä taidan tehdä. Eniten mietityttää olenkp valmis luopumaan tämän vuoden kesälomasta.. Olisi varmaan pakko, en yhtään viihdy enää nykyisessä työpaikassani. Ap
Miksi lounaan tekeminen on jotenkin vaikeampaa kuin a la carte -ruokien?
Vierailija kirjoitti:
Miksi lounaan tekeminen on jotenkin vaikeampaa kuin a la carte -ruokien?
On se, määrät suuria. Vaikeampi saada hyvää, mutta sen oppii. Yhden annoksen teko on helppoa.
Mulle ei tarjoutunut kesätöitä ja viimeseiltäkin perheenjäseneltä riistettiin työpaikka YT:ssä. :( Ja sinä vaan pelkäät.