Mitä tekee veitsenteroittimella
Veitsethän ovat yleensä sahalaitaisia, eli ei siis mitään.
Kommentit (12)
Käytän säännöllisesti, mutta teenkin kaikki ruuat itse...
Ollut ihan tarpeellinen, inhoan tylsiä veitsiä keittiössä.
Tyhmistyvätkö suomalaiset? Tuntuu siltä.
Meillä ei ole montakaan sahalaitaista vetseä. Ja kun ne menee tylsäksi, niin niitäkin on pakko alkaa teroittamaan ja sahalaita pikkuhiljaa oikenee suoraksi.
Yksi maailman vittumaisempia hommia tehdä ruokaa tylsän veitsen kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän säännöllisesti, mutta teenkin kaikki ruuat itse...
Totta, einespizzan saa auki sorimin ja oikein sitkeän tapauksen hampailla.
Kyllä veitsen teroittaminen on parasta seksiä mitä tavallinen hetero voi tehdä housut jalassa.
Vierailija kirjoitti:
Meillä ei ole montakaan sahalaitaista vetseä. Ja kun ne menee tylsäksi, niin niitäkin on pakko alkaa teroittamaan ja sahalaita pikkuhiljaa oikenee suoraksi.
Yksi maailman vittumaisempia hommia tehdä ruokaa tylsän veitsen kanssa.
Ehkä Hk sininen aukee vaikka sahalaitaisella tai hampailla?
En osaa edes teroitaa veistä, saan siitä vaan tylsemmän. :(
Ikinä en ole kaivannut, teen ruokaa päivittäin.
Pakko teroittaa veitsiä, jos esim tykkää silputa sipulin pieneksi tai kuorii paljon perunoita. Ei tylsällä veitsellä jaksa tehdä hommia ja jälki on kamalaa.
Samoin liha ja kala. Tylsällä veitsellä loukkaa itsensä.
Olis exremeä fileoida kala sahateräveitsellä.
Ikinä en ole tarvinnut