Auttakaa uusavutonta, kauanko jauhenlihaa oikein kuuluu keittää?
On ollut kiehumassa jo 20 minuuttia mutta ei tuo kyllä syömäkelpoiselta näytä! :(
Kommentit (9)
Se on valmista kun väri muuttuu tummaksi ja kaikki neste on haihtunut kattilasta. Huom, älä laita kantta kattilaan kun keität jauhenlihaa.
Puoli tuntia on hyvä.
Se pitää keittää väljässä vedessä.
Makaroonin voi keittää samalla kertaa niin ei likaannu kuin yksi kattila.
Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!
Vierailija kirjoitti:
Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!
Tässä puhuttiinkin jauhenlihasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!
Tässä puhuttiinkin jauhenlihasta.
Niinpä. Jauhen on jonkin sorttinen nautaeläin.
Se sekoitetaan helposti jauhelihaan.
Ei sitä keitetä. Etkö muka tiedä että se kuuluu liekittää? Kunnon puhallus M2:lla niin avot.
Katso jostain jauhelihakeitto- ohjeesta.