Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa uusavutonta, kauanko jauhenlihaa oikein kuuluu keittää?

Vierailija
05.04.2018 |

On ollut kiehumassa jo 20 minuuttia mutta ei tuo kyllä syömäkelpoiselta näytä! :(

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso jostain jauhelihakeitto- ohjeesta.

Vierailija
2/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on valmista kun väri muuttuu tummaksi ja kaikki neste on haihtunut kattilasta. Huom, älä laita kantta kattilaan kun keität jauhenlihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoli tuntia on hyvä.

Se pitää keittää väljässä vedessä.

Makaroonin voi keittää samalla kertaa niin ei likaannu kuin yksi kattila.

Vierailija
4/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kait olet muistanut pestä sen??

Vierailija
5/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!

Vierailija
6/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!

Tässä puhuttiinkin jauhenlihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mee ny jo siitä.

Vierailija
8/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä örkki sie oot? Jauheliha kuuluu paistaa!

Tässä puhuttiinkin jauhenlihasta.

Niinpä. Jauhen on jonkin sorttinen nautaeläin.

Se sekoitetaan helposti jauhelihaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä keitetä. Etkö muka tiedä että se kuuluu liekittää? Kunnon puhallus M2:lla niin avot.