Muna ongelma
Pääsiäinen tulossa; haluan täydellisen keitetyn munan. Laitanko sen kiehumaan kylmään vai kuumaan veteen ja kauanko sitä keitän? Mitä muita vinkkejä voitte antaa, etten taas onnistu hajottamaan munaa alkutekijöihinsä veden sekaan? Kysyy nimimerkki tumpelo ukkeli.
Kommentit (7)
Itse keitän niín kauan kunnes se on puolikypsä.
Munat kylmään veteen, hiukan etikkaa keitinveteen, kiehautetaan ja otetaan kattila pois liedeltä, kansi päälle ja 10-12 minuutin kuluttua munat kylmään veteen.
Pitäisi tietää millainen sinusta on täydellinen muna että osaisi tääl neuvoa. Haluut sä sellaista löysempää vai tosi kovaa munaa?
Nakkaat sen vaan kattilaan veteen ja keität sitä jonkun aikaa.
Kirjoitetaankohan muna ongelma yhteen? Nyt kielipoliisi paikalle. Aika oleellinen juttu tässä ongelmassa.
Keitä niin kauan, kunnes muna on kova.