Ranskalaisten dippaamineen majoneesiin on junttimaisinta mitä voi tehdä!
Nauran ja myötähäpeän aina kun näen ihmisten tekevän niin.
Läskit hemulit majoneesin kimpussa :))
Kommentit (32)
Kerro tuo belgialaisille, ranskanperunoiden keksijöille.
Jaa. Meenpä muuten heseen syömään ranut kurkkumajoneesilla, AAAH
Ihan sama, niin taivaallista kuitenkin!
Ap ei ole selkeästi esim. Brysselissä käynyt.
Mäkin dippailen välillä mut kiloja ei vaan tuu,prkl! M50- 190/75
Ranskalaiset on kotoisin Belgiasta, älkääkä luulkokaan, että niitä siellä uitettaisiin jossain sokeri-etikka-tomaattilitkussa, jota ketsupiksi kutsutte.
Uskon että vielä jotain asteen verran junttimaisempaa voisi löytyä.
Vierailija kirjoitti:
Jaa. Meenpä muuten heseen syömään ranut kurkkumajoneesilla, AAAH
"Ranut".
Hyi vittu mikä sana.
Belgiassa syödään moules et frites EIKÄ TODELLAKAAN ole majoneesia edes samassa keittiössä.
Ei mikään viehättävä persoona tämä ap.
Vierailija kirjoitti:
Belgiassa syödään moules et frites EIKÄ TODELLAKAAN ole majoneesia edes samassa keittiössä.
Mitä se sekoilet? Majoneesi kuuluu erottamattomana osana fritesiin!
Mammat on käyneet Belgiassa mäkkärissä ja on olevinaan niin maailmaa nähneitä. Swiddu mä nauran :)))))
Vierailija kirjoitti:
Belgiassa syödään moules et frites EIKÄ TODELLAKAAN ole majoneesia edes samassa keittiössä.
Se on kyllä moules-frites (tai jotkut käyttövät muotoa moules frites, joka mielestäni on hueman harhaanjohtava), joka on vain yksi ruokalaji, jonka yhteydessä syödään frittejä. Senkin kanssa voidaan tarjoilla majoneesia, vaikkei se ehkä niin istukaan simpukoiden makuun.
Joo, mä mielummin dippailen saksalaisia.
Vielä juntimpaa on dippailla ranskiksia ketsuppiin. Peruna ja ketsuppi, yök!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Belgiassa syödään moules et frites EIKÄ TODELLAKAAN ole majoneesia edes samassa keittiössä.
Se on kyllä moules-frites (tai jotkut käyttövät muotoa moules frites, joka mielestäni on hueman harhaanjohtava), joka on vain yksi ruokalaji, jonka yhteydessä syödään frittejä. Senkin kanssa voidaan tarjoilla majoneesia, vaikkei se ehkä niin istukaan simpukoiden makuun.
Olen käsittänyt, että on hyvin yleistä tarjoilla annoksen kanssa valkosipulimajoneesia.
Mistähän tuokin on saanut alkunsa. Ranskalaiset maistuu parhaalta sellaisenaan.