Kauhea olo Pätkiksistä - syy PALMURASVA
Nyt ei puhuta enää palmuöljystä vaan RASVASTA joka on 100 % myrkkyä.
Kommentit (30)
Joopa. Ennen pystyin helposti syömään useita Pätkiksiä putkeen, mutta nykyään tulee yhdestäkin moneksi tunniksi huono olo.
PALMURASVA on öljystä kovetettu rasvaa, onko vaikea ymmärtää?
Vierailija kirjoitti:
Nyt ei puhuta enää palmuöljystä vaan RASVASTA joka on 100 % myrkkyä.
No nyt oli niin loistavat lähteet tuolle väittelle joten 100% varmasti väitteesi on ihan puhdasta paskaa.
Mitäs menit oikein useampia syömään kerralla. Oma vikasi.
Se on huono omatunto joka jäytää. Älä ahmi sukalaata, niin ei tule pahoinoloa.
Oikeesti, jotain on monelle suklaapatukalle tapahtunu. En pysty minäkään enää syömään edes yhtä kokonaan kun alkaa ällöttämään. No toisaalta ihan hyvä, jää nekin turhat ostamatta.
Ei taida olla mikään älyn jättiläinen tämä ap.
Jos siis kerta toisensa jälkeen menee, ostaa ja syö tuotteen, josta tietää itselleen tulevan kauhean olon.
Täällä on joku kemiassa reputtanut joka ei tiedä että on olemassa öljyjä ja rasvoja eikä siinä ole mitään ihmeellistä.
Juu. Fazerin uusi myyntivalttihan on suorastaan MYRKYTTÄÄ ihmiset 😂 Voi luoja ihmiset on tyhmiä.
Siinähän on Faxerin sivujen mukaan kolmea eri kasviöljyä ja yksi näistä on palmuÖLJY.
itsellekin tuli hirveä päänsärky kun pitkästä aikaa söin suklaapatukan joka koostui juuri noista höttöaineista... no, tulipa opittua että pitää pysyä jatkossakin erossa niistä
Totta, syön harvoin makeaa ja pitkästä aikaa ostin hetki sitten jälkkäriksi pari pätkistä, tuli TODELLA ällökuvotus-olo :P reseptejä kyllä on muljattu. Onneksi osaan tehdä konvehteja (ei kovin vaikeaa, vaatii vain hieman kärsivällisyyttä), niin jatkossa ainakin tietää mitä suuhunsa pistää, silloin harvoin kun herkuttelee.
No onhan se hyvä, että ihmiset keksivät jonkin syyn lopettaa suklaansyömisen, vaikkakin se on onkin pelkästään omassa päässänne se vika. Palmuöljy, kaiken pahan alku ja juuri! 😱Toivottavasti syynäätte myös muiden merkkien tuoteselosteet yhtä tarkkaan kuin Fazerin...😂
Just eilen tein pätkiskakkua. Oli helvetin hyvää eikä tullut mitään oloja tai päänsärkyä 😂
Vierailija kirjoitti:
No onhan se hyvä, että ihmiset keksivät jonkin syyn lopettaa suklaansyömisen, vaikkakin se on onkin pelkästään omassa päässänne se vika. Palmuöljy, kaiken pahan alku ja juuri! 😱Toivottavasti syynäätte myös muiden merkkien tuoteselosteet yhtä tarkkaan kuin Fazerin...😂
No se palmuöljy nyt vaan maistuu pahemmalle.
T.Kille Kuluttaja
Ap, lakkaa kirjoittamasta itsellesi tukiviestejä.
Oikeasti tuosta ei tule yhtään mikään paha olo, paitsi jos liikaa ahmii makeaa.
Jokainen voi itse tarkistaa pätkiksen tuotesisällön. Ei siinä mitään myrkkyä ole.
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/2059/patkis-suklaapatuk…
Palmuöljy sisältää kookosöljyn tavoin aika lailla tyydyttyneitä rasvoja, mikä on kasviöljyille epätavallista. Mutta siihen se "myrkyllisyys" jääkin. Ja ihan jokainen ymmärtää, että mikä tahansa eläinrasva, vaikkapa voi sisältää paljon, paljon enemmän tyydyttyneitä rasvoja. Silti moni ihan vannoo voin nimeen.
Palmuöljyn epäterveellisyys liittyy ennemminkin sen kuumentamiseen puhdistuksen yhteydessä. Kuumennus pilkkoo sitä muiksi yhdisteiksi kuten GE:ksi, 3-mcpd:ksi ja 2-mdpd:ksi. Ne ovat eläinkokeissa aiheuttaneet munuaisvaurioita. Mutta silloin sitä pitää syödä varsin paljon, ja muutama pätkis ei todellakaan ylitä esim. 3-mcpd:n rajaa.
Jotain rajaa nyt vouhottamiselle.
Juu itse olen ostanut oikeastaan vain Lidlistä suklaata sen jälkeen kun niin moni meni pilalle. Esimerkiksi se valkosuklaa jossa kokonaisia hasselpähkinöitä, aivan eri maku ja suutuntuma kuin vaikkapa Maraboussa. Fazer on mennyt todella alaspäin, ei vain ole enää hyvää, jää hyllyyn.
Mitähän tuo palmurasva on kun ei googlesta löydy? Voitko kertoa kun tunnet tietävän.