Kuka tietää Kauvanko perunoita pitää keittää että niistä tulee perunamuusia???
Kohta jo tunnin kiehunut eikä ole vasta kuin pari perunaa mennyt vähään palasiksi.
Kommentit (15)
Anna aikaa. Muista lisätä koko ajan vettä!
Kauvan.
Kannattaa kokeilla ennemmin keittää hauaa tai vauaa. Tulee muusia nopeammin.
Vierailija kirjoitti:
Anna aikaa. Muista lisätä koko ajan vettä!
Olen lisännyt kerran jo vettä ettei pala pojaan..
Ap
Siltä varalta, että olet tosissasi: perunat eivät maagisesti muutu perunamuussiksi vain keittämällä. Kaada perunoista keitinvesi pois (ota talteen astiaan, jos sinulla ei ole maitoa), lisää suolaa ja halutessasi voita ja maltillinen määrä keitinvettä tai maitoa. Sitten perunat soseutetaan käyttämällä sähkövatkainta tai survinta. Nestettä ja suolaa lisätään halutun koostumuksen ja maun mukaan.
Älä keitä kauvaa. Kysyin kokilta ja sanoi että ei saa keittää kauvaa.
Perunoista ei tule muusia keittämällä.. korkeintaan tuo murentaa perunat  syömäkelvottomiksi!
  Mutta kiinteää muusia et noin saa! Eikai ap ollutkaan tosissaan? :0
Tämähän oli jo hauska. Kiitos nauruista AP.
Vierailija kirjoitti:
Älä keitä kauvaa. Kysyin kokilta ja sanoi että ei saa keittää kauvaa.
Mitä tapahtu jos keittää kauvan? Kauvan keitto onko oikein kieletty, vai onko vaan kokin mielipide ettei saa keittää kauvaa?
Olen keittänyt kananmunia jo puoli tuntia ja ne on ihan kovia edelleen. Apuva!
"muussia kun keität niin aina levy silloin soi - kauvan"
Kauvan ei riittänyt, vaan ap:n piti lisätä ettei pala pojaan. Ei taideta uskaltaa kysyä ap:lta enää mitään kun ei tiedä mitä hän kirjoittaa.
Vierailija kirjoitti:
"muussia kun keität niin aina levy silloin soi - kauvan"
Tuli sama biisi mieleen.
KAUVAN!