Jos syöt aamupalaksi mysliä niin laitatko sokeria?
Kommentit (20)
Kyllä, mutta käytän ainoastaan luomuhunajaa. Muuta sokeria ei ihmisen kannata vetää. Hunajassa on satoja hyviä aineita.
En ole kyllä kuullut, että kukaan laittaisi sokeria mysliin. Muksuna laitoin sokeria perusmurojen päälle, kun ei ollut vielä näitä nykyisiä sokeripommeja kaupan hyllyillä.
En käytä sokeria mihinkään. Aidot maut tulevat esille kun makujärjestelmä tottuu sokerittomuuteen.
Myslit ja murot on täynnä sokeria muutenkin. Ei todellakaan mitään lisäsokereita niihin.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, mutta käytän ainoastaan luomuhunajaa. Muuta sokeria ei ihmisen kannata vetää. Hunajassa on satoja hyviä aineita.
Kerro, mitä aineita. Ei nyt kaikkia tarvitse luetella, mutta jotain.
En ole koskaan kuullut kenestäkään, joka laittaa muroihin sokeria.
En laita. Mutta jos joskus harvoin syön riisi- tai maissimuroja, laitan niihin ihan pikkuisen sokeria.
Katsopa tuoteselostetta niin huomaat että suuri osa myslistäsi on jo sokeria. On sulaa hulluutta vielä ripotella päälle lisää.
Mun mielestä tavallinen mysli maistuu ihan puulta ilman sokeria ja siksi en sitä syökään.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, mutta käytän ainoastaan luomuhunajaa. Muuta sokeria ei ihmisen kannata vetää. Hunajassa on satoja hyviä aineita.
80% sokeria, 17% vettä. Joo, kyllähän tohon loppuun riittää niitä hyviä aineita :D:D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, mutta käytän ainoastaan luomuhunajaa. Muuta sokeria ei ihmisen kannata vetää. Hunajassa on satoja hyviä aineita.
80% sokeria, 17% vettä. Joo, kyllähän tohon loppuun riittää niitä hyviä aineita :D:D
EN ole tuo, jolle vastasit, mutta ihmettelen kommenttiasi. Ihan käypä hoito -suosituksissa hunajaa suositellaan kurkkukipuun lapsille. Hunajalla on ainakin tulehdusta parantavaa vaikutusta. Mä oon muuten hoitanut lapsen kasvoihottumaa hunajalla. Oli sellaisessa kohdassa, etten uskaltanut laittaa kortisonia.
Käytän makeuttamatonta mysliä enkä makeuta sitä mitenkään. Joskus lisään joukkoon rusinoita, joissa on luonnostaan sokeria, mutta yleensä sekin makeus on mulle liikaa. Käytän paljon useammin pakastepuolukoita vaihtelua antamaan.
Pidän happamista mauista ja mielestäni mysli on parasta rasvaisen piimän tai maustamattoman kefiirin kanssa.
Tässä on ET-lehden juttu hunajasta. Ei kaikkea lukemaansa nyt tarvitse ihan karvoineen nielaista, mutta hunajaa on käytetty lääkinnällisessä käytössä jo todella kauan.
https://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/ruokavalio/6-syyta-syoda-hunaj…
Vierailija kirjoitti:
Katsopa tuoteselostetta niin huomaat että suuri osa myslistäsi on jo sokeria. On sulaa hulluutta vielä ripotella päälle lisää.
Käyttämäni mysli sisältää vehnä- ja kaurahiutaleita (täysjyvää), auringonkukan-, kurpitsan- ja seesaminsiemeniä eikä mitään muuta. Siihen voi hyvin lisätä sokeria jos tahtoo lisää makeutta. Itse en lisää, koska olen oppinut nauttimaan aidoista mauista.
Laitan sekä muroihin, varsinkin muroihin.
Laitan koko kilon sokeripussin sisällön lautaselle myslin sekaan.
Syön müslini iltapalaksi viilin kanssa. Einkä lisää sokeria, pyrin myös ostamaan müslin ilman lisättyä sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Katsopa tuoteselostetta niin huomaat että suuri osa myslistäsi on jo sokeria. On sulaa hulluutta vielä ripotella päälle lisää.
Käyttämäni mysli sisältää vehnä- ja kaurahiutaleita (täysjyvää), auringonkukan-, kurpitsan- ja seesaminsiemeniä eikä mitään muuta. Siihen voi hyvin lisätä sokeria jos tahtoo lisää makeutta. Itse en lisää, koska olen oppinut nauttimaan aidoista mauista.
Steviaa laitan ihan pikkasen ja miksaan täysjyvämyslin kreikkalaiseen jogurttiin.
Meillakin on käytössä täysjyvämysli, joka ei sisällä sokeria tai makeutusaineita. Lapset laittaa joukkoon pieniksi paloiteltuja kuivattuja hedelmiä: lemppareita on aprikoosi, mango ja viikunat. Mulle ja miehelle riittää viljan oma maku.
Meillä ei muuten edes ole sokeria kaapissa. Makeutusainettakin on vain anoppia (ja muita vieraita) varten, joka tahtoo lisätä sitä kahviinsa.
En tietenkään.
Maidon kanssa tai kreikkalaisen jogurtin.