Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pullataikinasta unohtui suola

Vierailija
27.01.2018 |

Nyt jo taikina kohoamassa. Miten saa lisättyä suolan sinne?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä tulee ilmankin

Vierailija
2/6 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heität suolat sekaan ja vaivaat uudestaan ja sitten kohoamaan. Ei sen kummempaa. 

Pulla voi myös olla täysin suolatonta ja rakenne ei sinänsä kärsi mitenkään, maku minusta kärsii, mutta monet syövät suolatonta pullaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun koristelet pullat raesokerilla, niin käytäpä niiden tilalla merisuolaa. ;D

Vierailija
4/6 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä leivon pullat ja sämpylät yms. ilman suolaa. Ja menee täysin kaikilla syöjillä alas, vaikka eivät tiedä, että siinä ei ole suolaa. Miksi pitäisi?

Vierailija
5/6 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen joskus unohtanut suolan sämpylöitä ja ne ei maistu todellakaan yhtään miltään. Pullataikinaa voi ehkä feikata tekemällä esim. korvapuusteja ja laittamalla reippaasti kanelia, sokeria, vaniljasokeria ja miksei myös suolaa täytteeseen.

Vierailija
6/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskinpa liioin vaikuttaa lopputulokseen. Itsekin leivoin muuten hyviä sämpylöitä mutta kappas vaan tuttuun tapaan melko hajamielisenä unohdin suolan taikinasta. Ei kai tämä mikään maailmanloppu ole.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kolme