Lue keskustelun säännöt.
Kaljavelli Laitilasta , onks jollain ohjetta?
Kommentit (2)
1 litra vettä, 250 grammaa rusinoita (1 paketti), 1 dl sokeria. Keitä rusinat pehmeiksi. Lisää 2 litraa kotikaljaa ja kiehauta. Suurustus: 1 litra maitoa, 2 dl kuohukermaa, noin 4 dl vehnäjauhoja. Vispilöi kuumaan nesteeseen ja keitä kypsäksi koko ajan hämmentäen. Mausta lopuksi suolalla ja siirapilla. Tarjottaessa laita Edam-juustokuutioita pöytään, josta jokainen voi mieltymyksensä mukaan ottaa lautaselleen. Suotaan keittoon laittaessa juusto sulaa. Keittoon voi myös lisätä pullakuutioita. Näin ruuasta saadaan ruokavampi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Onko jollakulla toisenlaista kalivellinkin ohjetta? En muista, että olisin syönyt juuston kanssa.