Fazerin sininen lapsuudessa
Muistaako kukaan niitä pieniä levyjä? Ne maistui mielestäni aivan erilaiselta. Levy oli ohuempaa ja niin paljon parempaa! Muistanko väärin vai oliko Fazerin suklaa tuolloin parempaa?
N40
Kommentit (6)
Mun mielestä maku on muuttunut,5v sitten oli parempaa..
Ehdottomasti oli parempaa ennen. Fasun suklaat olivat parempia ja etenkin sininen. Se oli todellista juhlaa. Maistui todella taivaalliselle. Muistan, kun joskus harvoin ostin lentokoneessa Fasun sinisen ja sen sai siinä sitten avata. Kyllä oli hyvää. Nykyiset maistuvat muoville.
Saisivat kyllä reilusti ohentaa sitä levyä. Palojen taittelu on yhtä tuskaa.
Vierailija kirjoitti:
Saisivat kyllä reilusti ohentaa sitä levyä. Palojen taittelu on yhtä tuskaa.
Kyllä varmasti tullaan ohentamaan, kun suklaa alkaa loppua. Hinta tosin tulee pysymään samana.
Fazerin sininen
Ainesosat
Maitosuklaa. Ainesosat: maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (lesitiini mm. Soija), suola, aromi. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja vehnää. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota.
Ennen rakastin, on se minusta edelleen hyvää mutta tykkään nykyisin tummemmasta suklaasta. Niin se maku muuttuu.
Kaikki maistui ennen paremmalle . Tehdäänkö nykyään edullisemmista valmistusaineista? Vai suuko se on muuttunut?