Kananmunat
Nyt on kyllä tämän palstan vakavin keskustelu koskaan ikinä. Kananmunat kovina vai pehmeinä?
Itse en kovia kertakaikkiaan suostu syömään, en ymmärrä miksi kukaan suostuu.
Kommentit (10)
Sellainen jossa keltuainen on vielä ihan vähän juoksevaa keskeltä. Ei siis tosi pehmeetä mutta ei kovaakaan.
Paistettuna paras, keitettynä 7½ min eli keltuainen hyytynyt, mutta ei liian kova.
Pehmeä ällöttää, en suostuisi syömään. Tauteja niistä vain saa.
Vierailija kirjoitti:
Pehmeä ällöttää, en suostuisi syömään. Tauteja niistä vain saa.
Tuore kananmuna ei aiheuta terveyshaittoja. Ainoastaan pilaaantuneet munat. Salmonellariski on itse kanan/broilerinlihassa, ei munissa! Suomessa tuotettu broilerinliha on salmonellavapaata. Ulkoatuodut lihat ja lihavalmisteet on sitten toinen juttu. Meillä elintarvikevalvonta on tosi tarkkaa. Itse syön suurimman osan munista raakana! Tietysti luomuna.
Syön vain aitoa munaa, kananmunat on nössöille. Kovana siis
Vierailija kirjoitti:
Sellainen jossa keltuainen on vielä ihan vähän juoksevaa keskeltä. Ei siis tosi pehmeetä mutta ei kovaakaan.
Tämä
Hyvin vatkattu munatoti uppoaa aina nieluun!
Uppoaako munatoti nieluun vai ruiskahteleeko parralle?
Kaikki käy.
Paistettuna parhaita.