Näätäreseptejä?
Kommentit (14)
Onko sulla ihan tavan näätiä vai haisunäätiä?
Onhan noita reseptejä joka lähtöön: Näätää viinissä, paahtonäätää, näätäpataa, näätävanukasta, raikkaita näätäleipiä...
Laita isoon kattilaan:
2 näätää, 2 isoa lanttua, 2 kaalinpäätä,
sipulia 1 kg, suolaa kourallinen, pippuria 50 kpl,
vettä niin että kaikki ainekset peittyvät.
Rupia keittelemään hiljalleen poristen, keitä kunnes näädistä irtoaa karva.
Kokeile josko lantut ja kaalit ovat kypsiä.
Jos ovat, totea: "kuka halvattu tälläista syö"?
Heitä keitoksesi kompostiin.
1 näätä
2 pirjoa
3 ananaata
400g jauhenlihaa
Kaikki ainekset kattilaan, nupit kaakkoon ja hyvää tulee.
Näätämureke? Tai paistat näädän sisäfileetä? Näätäkeitto? Grillattua näädän häntää?
No nyt tässä on tehty jo ihan perustavan laatuinen moka. Näätää ei koskaan tule pakastaa jos se aiotaan syödä. Pakastaessa lihassolut rikkoutuvat ja valmistaessa lihasta tulee kuivaa.
Näätä tulee riiputtaa mattoparvekkeella nollakelissä noin viikon. Näätä suositellaan täyttämänä katajanoksilla , jotka korostavat riistaista makua. Valmistusvaiheessa lisää muutama linnun talipallo eikä kauralyhteestäkään haittaa ole.
Näätä näätänä ja asiaan!
Näätää ei saa koskaan sekoittaa muihin elintarvikkeisiin. Näädän hienostunut, vilkas maku menee ihan hukkaan. Näätä sulatetaan ja laitetaan grilliin ihan sellaisenaan ja itekseen. Pois turhat kylkiäiset, hus.
Nytten näätää nätisti nauttimaan.
Oon vissiin liian väsynyt kun hajoilen täällä paloiksi 😂
Näätä-aavikkokettumuhennos on hyvää. For real!
Kokisteemun jälkeen absurdein ketju vähään aikaan!
2 näätää ja 1 supikoira pataan ( jos on supikoita pakkasessa). Ripsuttele salt and peppaa sekaan ja lisää vielä jauhenlihaliemikuutio, sekä lisää vettä että elukat peittyy. Keitä kasaan ja nauti. :)