Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Joulukinkun paisto-ohje?
Kommentit (2)
82 asteinen on kuivaa paskaa. Vähän yli 70 astetta ja lämpö nousee vielä itsekseen. Mehevin on 75 asteinen.
Sinkkumies
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Sulata ensin jos haluat. Jos et halua, paistaminen onnistuu jäisenäkin.
Kinkku paistopussiin, mittari paksuimpaan kohtaan.
Uuni 120 asteeseen, jos jäinen kinkku niin sataan.
Kinkku uuniin.
Odota, että mittari nousee yli 82 asteeseen.
Avaa pussi, kaada neste astiaan (ei viemäriin), poista verkko jos on.
Leikkaa nahka ja ylimääräinen läski pois.
Kuorruta kinkku sinapilla ja korppujauhoilla.
Laita vielä uuniin 175 asteeseen, kunnes pinta on sopivan ruskea.
Anna nesteen jäähtyä, lusikoi pinnalle nouseva läski roskikseen, pakasta kirkas neste. Sitä voi käyttää lihaliemenä.
Nauti, mutta älä halkea.