Millä kostutatte täytekakun?
Kommentit (29)
Muumilimppari on perinteisin meillä.
Yleensä kahvilla, johon saatan lorauttaa mantelilikööriä, riippuu muusta täytteestä. Joskus appelsiinimehulla.
Valdemar-viini. Hätätilassa käy myös Gambina.
Sprite ,omenamehu, maito johon sekoitettu vanilijasokeria
Millä milloinkin, riippuu mitä kakkuun tulee täytteeksi. Kahvilla, vedellä, maidolla (maidon voi maustaa vanilijalla, kanelilla jne.), mantelimaidolla, limsalla, mehulla, laimennetulla liköörillä jne. Onhan noita vaihtoehtoja vaikka kuinka
En millään. Helposti menee liian märäksi ja sellaista märkää kaukkua on inhottava syödä.
Kakun kun täyttää makellla hillolla ja happamalla Kermarahka seoksella (ei paljoa sokeria)edellisenä päivänä, niin se kostuu juuri sopivasti yön aikana. Seuraavana päivänä koristeel kakun!
Vierailija kirjoitti:
Sprite ,omenamehu, maito johon sekoitettu vanilijasokeria
Juu! Täysin sama!
Näinmeilläå kirjoitti:
En millään. Helposti menee liian märäksi ja sellaista märkää kaukkua on inhottava syödä.
Kakun kun täyttää makellla hillolla ja happamalla Kermarahka seoksella (ei paljoa sokeria)edellisenä päivänä, niin se kostuu juuri sopivasti yön aikana. Seuraavana päivänä koristeel kakun!
Taidat olla aika kuiva tapaus.
En millään. Opin Keski-Euroopassa asuessani, ettei täytekakkuja kostuteta ollenkaan. Opin leipomaan tosi hyviä kakkuja näin.
Käytän vedellä laimennettua sitruunamehua johon on liuotettu teelusikallinen sokeria.
Ja kostutan todella vähän.
Riippuu täytteistä. Koskaan en kuitenkaan kostuta maidolla enkä sokerivedellä.
Hä? Sokerivesi tietysti.