Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teenkö rosollin nyt vai aamulla?

Vierailija
23.12.2017 |

Olen kahden vaiheilla.

Aamulla ei kummempaa ole, riisipuuron teen niin, että nautimme sen aamupäivästä ja se samalla sekä aamupala että lounas.
Muuten kotona oleilua, laatikot sujautan päivällä uuniin kypsymään.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee vaan.

Vierailija
2/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pane kello soimaan kahdelta yöllä. Se on virallinen rosollintekoaika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen takia mietin, kun ainahan se jonkin verran "vettyy" ja kärsii säilytyksessä plus jääkaapit kumpikin aika täynnä...

No, kattellaan..

Ap

Vierailija
4/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko ainekset valmiiksi ja sekoita huomenna?

Vierailija
5/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni rosolli on paremman makuista mutta vähemmän esteettisen näköistä seuraavana päivänä. Yleensä teen itse aina vasta aattona.

Vierailija
6/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meet nyt vaan tekemään sen rosollin se kumminkin maukkaampaa ku jos vasta aamulla pilkot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esikeitin tänään punajuuria ja viipaloin. Teen niistä huomenna vuohenjuusto, pähkinä kiekkoja. Ei rosollia

Vierailija
8/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pane kello soimaan kahdelta yöllä. Se on virallinen rosollintekoaika.

Muista laittaa joululevy soimaan täysillä taustalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
9/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punajuuret keitin tänään kuorineen, perunat ja porkkanat keitän kuutioina huomenna. Lisäksi kuutioin omenan sekaan.

Silliä ja sipulia en laita meidän rosolliin.

Vierailija
10/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein äsken. Mielestäni tulee parempaa kun saa maustua yön yli. Keitetyt porkkanat, perunat ja punajuuret, omena ja maustekurkku sekä makea sipuli. Vähän suolaa, etikkaa ja maustepippuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee huomenna sillä aikaa kun laatikot paistuu.