Teenkö rosollin nyt vai aamulla?
Olen kahden vaiheilla.
Aamulla ei kummempaa ole, riisipuuron teen niin, että nautimme sen aamupäivästä ja se samalla sekä aamupala että lounas.
Muuten kotona oleilua, laatikot sujautan päivällä uuniin kypsymään.
Kommentit (11)
Pane kello soimaan kahdelta yöllä. Se on virallinen rosollintekoaika.
Sen takia mietin, kun ainahan se jonkin verran "vettyy" ja kärsii säilytyksessä plus jääkaapit kumpikin aika täynnä...
No, kattellaan..
Ap
Pilko ainekset valmiiksi ja sekoita huomenna?
Mielestäni rosolli on paremman makuista mutta vähemmän esteettisen näköistä seuraavana päivänä. Yleensä teen itse aina vasta aattona.
Meet nyt vaan tekemään sen rosollin se kumminkin maukkaampaa ku jos vasta aamulla pilkot.
Esikeitin tänään punajuuria ja viipaloin. Teen niistä huomenna vuohenjuusto, pähkinä kiekkoja. Ei rosollia
Vierailija kirjoitti:
Pane kello soimaan kahdelta yöllä. Se on virallinen rosollintekoaika.
Muista laittaa joululevy soimaan täysillä taustalle.
Punajuuret keitin tänään kuorineen, perunat ja porkkanat keitän kuutioina huomenna. Lisäksi kuutioin omenan sekaan.
Silliä ja sipulia en laita meidän rosolliin.
Tein äsken. Mielestäni tulee parempaa kun saa maustua yön yli. Keitetyt porkkanat, perunat ja punajuuret, omena ja maustekurkku sekä makea sipuli. Vähän suolaa, etikkaa ja maustepippuria.
Tee huomenna sillä aikaa kun laatikot paistuu.
Tee vaan.