Riisipuuro uunissa vai perinteisesti keittämällä? Kumpi mielestäsi parempi?
Otsikossa kysymys: perinteinen riisipuuro keittämällä vai uuniversio?
Kommentit (12)
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Vesihauteessa keittämällä pari tuntia. Maku hyvä ja pehmeä, enkä tykkää uunipuuron kuoresta.
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Vesihaude on helpoin!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Vesihaude on helpoin!
Kykenen silti keittämään vaivatta noinkin riisipuuroa. Riisipuuron teko ei ole vaikeaa.
Keittämällä teen, en käytä täysmaitoa, mutta kermaa lorautan sekaan ja ison nokareen voita, hieman suolaa, aijai slurps!!
Su ja ma aamupvän ateriaksi joka samalla aamupala ja sitten loppuiltapäivästä jouluruokia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.
Nyt on tullut se uusi maito Kiehu tms.
Kukaan koittanut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.
Uunipuurossa on sellainen lievä paistuneen maku. Keitetyssä riisipuurossa ei sellaista ole, mutta se on totta, että jos vähänkin palaa pohjaan, niin sitten keitetty versio maistuu palaneelle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?
Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?
Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.
Uunipuurossa on sellainen lievä paistuneen maku. Keitetyssä riisipuurossa ei sellaista ole, mutta se on totta, että jos vähänkin palaa pohjaan, niin sitten keitetty versio maistuu palaneelle.
Juuri se pinta tekee uunipuurosta jumalaista.
Uunipuuro ehdottomasti, mutta ei riisistä vaan ohrasta. Sehän se on aito perinteinen joulupuuro. En tee sitä kovinkaan monta kertaa vuoden aikana, mutta jouluna se on ehdoton. Panen jo edellisenä iltana ryynit likoon vesitilkkaan, jolloin ne alkavat jo pehmetä eikä paistaminen vie niin pitkää aikaa. Jo äiti aikoinaan opetti tuon liottamiskikan. Kyytipojaksi sitten sekahedelmäsoppaa, niin a vot, jo on herkkua!
Perinteinen! Uuniversio ei ole niin hyvää.