Pakastemarjoja jäädykkeeseen - ruokamyrkytyskö?
Voinko tehdä marjajäädykkeen kotimaisista itsepoimituista marjoista niin että sulatan pakastemarjoja vain sen verran, että saan ne soseutettua blenderissä? Sitten lisään muut aineet ja laitan pakkaseen. Syötöstä viikon päästä. Onko tässä mitään riskiä, kun marjat ois tavallaan kaks kertaa pakastettu? Nehän ei paljon lämpene mut kuitenkin.
Kommentit (6)
Eipä ne bakteerit ehdi tuossa alkaa lisääntymään.
Varaa iso vuoka. Laajenevat triplaksi bakteerikäymisen ansiosta.
Noh, pari päivää sitten tein jäädykkeen kotimaisista puolukoista jotka murskasin puolijäisinä sekä kuivatuista karpaloista.
En näe asiassa ongelmaa ja olen ns tarkka asioista. Jäädykkeeni ei sisällä raakaa kananmunaa, se tökkii ajatuksenakin liikaa.
Kyllä voit. Ei ne mene miksikään tuossa ajassa.
Siis syödään viikon päästä