Arvostele mun ruokani.
Tein tässä iltapäiväruokaa itselleni.
Ohut kalkkunan fileepihvi. Saksin sen pieniksi suiroiksi, pistin pannulle oivariinia ja paistoin melkein kypsäksi. Lisäsin Apetitin kasvissuikaleita, pakastemaissia, lisää rasvaa, viherpippuria, hieman grillimaustetta, herbamarea ja valkopippuria. Pyörittelin jonkin aikaa pannulla ja lisäsin vielä sipulia. Kun sipuli oli hieman freesaantunut kumosin annoksen lautaselle. Siihen päälle sit ruohosipulia ja persiljaa pakkasesta.
Oli muuten hyvää.
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.
Sipulit olisin paistanut eppuna.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.
Itse olisin laittanut 100% rasvaa olevasta sianpe#seestä. Kermaakin pari litraa ja 4 pakettia voita sekaan. Ihan vaan siksi koska nämä ovat niin terveellisiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.
Sipulit olisin paistanut eppuna.
Sipuli on parasta kun sen vain hieman lämmittää. Ja oikea itse kasvatettu kalkkuna on aivan erinomaista hyvin laitettuna. Nykyään täytyy tyytyä teolliseen ja sehän on tietysti kuivaa jota on yritetty vettä dumpaamalla tehdä syötäväksi.
Terveisin aitoa kalkkunaa syönyt ap.
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Vierailija kirjoitti:
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.
ap
Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.
Säälittävää amatöörimoskaa, mutta yhtä kaikki, menee pötsintäytteenä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.
ap
Ruhosipuli..buahahhahhaa..olet hauska ;)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.
ap
Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.
Amatöörinä ruuan laittajana en voi ymmärtää sitä mikä sulkee eri pippurit pois ruuanlaitosta. Grillimausteesta kerroin vain sen että laitoin sitä, en väittänyt että on yksi maku, ja mun grillimauste on mun oma sekoitus että revi siitä. Ja ruohosipuli et persilja ovat aivan eri kastia, ei todellakaan mitään toisiaan pois sulkevia makuja.
ap
Turha laittaa tänne mitään arvostele mun ruoka shaisee. Mikään ei täällä koskaan kelpaa kenellekään aina on jotain narinaa ja puutteita. :))))
Pääasia että itse nautit siitä, muulla ei ole väliä.
Kippasin oivariinirasian pannulle ja paistoin ruskeaksi, oli muuten hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.
Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.
ap
Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.
Amatöörinä ruuan laittajana en voi ymmärtää sitä mikä sulkee eri pippurit pois ruuanlaitosta. Grillimausteesta kerroin vain sen että laitoin sitä, en väittänyt että on yksi maku, ja mun grillimauste on mun oma sekoitus että revi siitä. Ja ruohosipuli et persilja ovat aivan eri kastia, ei todellakaan mitään toisiaan pois sulkevia makuja.
ap
Miksi suutut, jos pyydät vastausta ja joku kertoo omasta maustaan ja tyylistään laittaa ruokaa? Otsikkosikin on "arvostele-mun..." En edes lytännyt mitään vaan kerroin mielipiteeni. t.7
Poltin pannun ja heitin roskiin, olikin jo aika!
Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.