Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Arvostele mun ruokani.

Vierailija
16.12.2017 |

Tein tässä iltapäiväruokaa itselleni.

Ohut kalkkunan fileepihvi. Saksin sen pieniksi suiroiksi, pistin pannulle oivariinia ja paistoin melkein kypsäksi. Lisäsin Apetitin kasvissuikaleita, pakastemaissia, lisää rasvaa, viherpippuria, hieman grillimaustetta, herbamarea ja valkopippuria. Pyörittelin jonkin aikaa pannulla ja lisäsin vielä sipulia. Kun sipuli oli hieman freesaantunut kumosin annoksen lautaselle. Siihen päälle sit ruohosipulia ja persiljaa pakkasesta.

Oli muuten hyvää.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.

Vierailija
2/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.

Sipulit olisin paistanut eppuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.

Itse olisin laittanut 100% rasvaa olevasta sianpe#seestä. Kermaakin pari litraa ja 4 pakettia voita sekaan. Ihan vaan siksi koska nämä ovat niin terveellisiä.

Vierailija
4/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Varmaan ihan hyvää, itse olisin tehnyt rasvaisesta ja maukkaasta lihasta, en kuivasta ja mauttomasta kalkkunasta.

Sipulit olisin paistanut eppuna.

Sipuli on parasta kun sen vain hieman lämmittää. Ja oikea itse kasvatettu kalkkuna on aivan erinomaista hyvin laitettuna. Nykyään täytyy tyytyä teolliseen ja sehän on tietysti kuivaa jota on yritetty vettä dumpaamalla tehdä syötäväksi.

Terveisin aitoa kalkkunaa syönyt ap.

Vierailija
5/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Vierailija
6/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.

ap

Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.

Vierailija
8/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säälittävää amatöörimoskaa, mutta yhtä kaikki, menee pötsintäytteenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.

ap

Ruhosipuli..buahahhahhaa..olet hauska ;)

Vierailija
10/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.

ap

Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.

Amatöörinä ruuan laittajana en voi ymmärtää sitä mikä sulkee eri pippurit pois ruuanlaitosta. Grillimausteesta kerroin vain sen että laitoin sitä, en väittänyt että on yksi maku, ja mun grillimauste on mun oma sekoitus että revi siitä. Ja ruohosipuli et persilja ovat aivan eri kastia, ei todellakaan mitään toisiaan pois sulkevia makuja.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turha laittaa tänne mitään arvostele mun ruoka shaisee. Mikään ei täällä koskaan kelpaa kenellekään aina on jotain narinaa ja puutteita. :))))

Vierailija
12/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääasia että itse nautit siitä, muulla ei ole väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kippasin oivariinirasian pannulle ja paistoin ruskeaksi, oli muuten hyvää.

Vierailija
14/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Aika sekavaa toi sun maustaminen. Mutta jos tykkäsit, niin eihän siinä mitään.

Nyt tuli hyvä kommentti. Kerro mikä siinä oli sekavaa. Se oli todellakin tuosta vaan ja katsotaan mitä syntyy. Tykkään viherpippurista ja valkopippuri antaa mielestäni ruualle kuin ruualle syvyyttä. Grillimauste oli nyt vaan sellainen päähänpisto. Ruhosipuli ja persilja sopii taas mielestäni ruokaan kuin ruokaan, ja niinhän ne sopi myös tähän minun mielestäni. Herbamarea lisäsin kun ajattelin että ei ole suolaa tarpeeksi ja kyseinen suola sopii kyllä mielestäni melkein kaikkiin ruokiin.

ap

Itse olisin laittanut pippureista vain toista. Grillimauste ei ole yksi maku, vaan sekoitus. Samoin olisin laittanut vain toista, ruohosipulia tai persiljaa. Yhdistän ruokaan useimmiten vain kahta toisiaan korostavaa maustetta ja esim puna/valkoviinietikkaa, lihalientä, sitruunaa. Sellaisia perusmakuja ja niitä korostamaan jotain. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ja ihmiset laittavat ruokaa kukin omalla tavallaan. Olen oppinut ruoanlaiton perusteet jo lapsena sedältäni, joka oli kokki. Hän opetti tekemään ruokaan pohjan ja sitten lisäämään mausteet.

Amatöörinä ruuan laittajana en voi ymmärtää sitä mikä sulkee eri pippurit pois ruuanlaitosta. Grillimausteesta kerroin vain sen että laitoin sitä, en väittänyt että on yksi maku, ja mun grillimauste on mun oma sekoitus että revi siitä. Ja ruohosipuli et persilja ovat aivan eri kastia, ei todellakaan mitään toisiaan pois sulkevia makuja.

ap

Miksi suutut, jos pyydät vastausta ja joku kertoo omasta maustaan ja tyylistään laittaa ruokaa? Otsikkosikin on "arvostele-mun..." En edes lytännyt mitään vaan kerroin mielipiteeni. t.7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poltin pannun  ja heitin roskiin, olikin jo aika!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä viisi