Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys korvapuustien leipomisesta

Pullanleipoja
05.12.2017 |

Olen leipomassa korvapuusteja koulun myyjäisiin. Pullat täytyisi olla valmiina aamulla klo8.
Kärsiikö maku,koostumus yms.jos säilytän pyöritellyt korvapuustit ulkona tai jääkaapissa yön yli ja paistan aamulla vasta. Eli voitelen aamulla, pieni kohotus ja uuniin.
Toinen kysymys on että jos toimin ylläolevan tapaan niin teenkö pullataikinan perinteiseen kädenlämpöön vai viileämpään veteen ettei hiiva aktivoituisi liikaa.

Kiitos, arvostan jos ehdit auttaa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän viisi