Lue keskustelun säännöt.
Söin just lounaaksi purkillisen valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, huoneenlämpöisenä
27.11.2017 |
Avasin vain purkin ja kippasin lautaselle ja lusikoin suuhuni. Helppoa, kiitos Heinz
Kommentit (6)
Tykkäisin minäkin, vaan vatsa ei...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juu, tuo on hyvä lounas. Mulla on välillä myös purkillinen tonnikalaa ja jos oikein on nälkä niin jälkkäriksi ananaspurkki.
Joskus paistan pari kananmunaa ja lopuksi hulautan pavut pannulle lämpiämään.
Helppoa ja nopeaa. Melkein kuin tosi köyhä English breakfast.
Pavut turpoaa ap:n vatsassa, tulee nopeasti kylläinen olo. Röyh! (hajuhaittoja tiedossa!)
Kuinka nopeasti pavut kaasuuntuu?