Voiko jauhelihakastikkeen ja keitetyn perunan pakastaa?
Jauhelihakastikkeessa jauhelihaa, kasviksia ja tulista salsakastiketta.
Mietin vaan että onko laatu millainen, kun sulattaa pakkasesta.
Kommentit (13)
Nestettä tulee vähän sulattaessa mutta ei haittaa. Voi hyvin pakastaa.
Arvostan tätä ketjua.
t. perunat ja ruskeakastike hullu
Kastikkeelle toimii pakastaminen vähän paremmin kuin tuolle perunalle. Tekisin ehkä itse niin, että käyttäisin keitetyt perunat johonkin muuhun ruokaan ja pakastaisin pelkän kastikkeen. Perunan tai riisit keittää äkkiä sitten kun haluaa syödä kastiketta.
Hyvin voi pakastaa, mitta toki kannattaa pakastaa sitten pakastusasetuksilla - eli et vaan purkita ja työnnä pakastimeen, vaan lisäät pakkasasteita niin että pakastuu nopeasti.
Kyllä voi. Jos maku mietonee sulattamisen jälkeen niin lisäät vaan mausteita ja vaikak pekonisilppua joukkoon.
Tee perunamuusi, kestää paremmin pakastamista.
Keittyn perunan voi hyvin pakastaa, mutta ne kannattaa pilkkoa ouolentoidta sentin kuutioiksi, niin pakastuvat ja myös sulavat nopeammin.
Peruna ei ole hyvää kun sen on pakastanut.
Vierailija kirjoitti:
Arvostan tätä ketjua.
t. perunat ja ruskeakastike hullu
Suomalaisilla ei mitään tajua hyvästä ruuasta.
Perunaa ei kyllä voi pakastaa. Tai voi, mutta maku on sen jälkeen ihan hirveä, koostumus muuttuu. Jauhelihakastikkeen voi sen sijaan pakastaa kyllä.
Kyllä se jäätyy. Laatu ei parane pakastamisesta.