Mitä kevyttä iltapalaa parsakaalista?
Vinkkejä tänne! Pitäisi käyttää nyt pois ettei mene pilalle.
Kommentit (6)
Tahtoisin jotain ns- ruokaisampaa eikä nyt löydy sipsidippiäkään :(
Paista kevyesi pilkottuna pannulla osterikastikkeessa tai pienessä määrässä soijakastiketta.
Pienet pasta-annokset. Pastan lisäksi ei tarvita muuta kuin oliiviöljyä, valkosipulia, chiliä (kuivattukin käy) ja jos on jotani juustoa ja sitruunamehua niin plussaa.
Pasta keitetään. Toisessa kattilassa keitetään parsakaalia kukinnoiksi leikattuna noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen valutetaan. Reilusti oliiviöljyä kuumennetaan pannulla, lisätään valkosipulia ja chiliä. Sitten sekaan parsakaalit, pyöritellään hetki että imee makuja. Lopuksi suolaa ja mustapippuria päälle, ja sitruunan mehu raikastaa jos sitä on. Sekoitetaan pastaan ja annosten päälle juustoraastetta (jos on). Jos juustoa ei ole, chiliä kannattaa käyttää vähän enemmän.
Mausta vaikkapa hunajalla, balsamicolla ja haluamillasi mausteilla, laita sitten uuniin paahtumaan yksinään tai muiden kasvisten kanssa.
Pilko palasiksi ja syö sipsidipin kanssa :)