Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

voiko jauhelihaa keittää?? vauvanruokaan?

Vierailija
18.09.2007 |

jos, niin miten olette tehneet? yritän tehdä vauvanruokasössöä enkä tiedä, miten lihan pitäisi olla.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitä vähärasvaista jauhelihaa.

Vierailija
2/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitähän tulee myrkyllistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

keitettynä.

Vierailija
4/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä keitetään, juu. Ja kypsyyden näet väristä.



Mistä näitä avuttomia oikeasti sikiää?!?

Vierailija
5/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mua ei nolota olla tyhmä - nolottais olla kysymättä! :)

Vierailija
6/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


mua ei nolota olla tyhmä - nolottais olla kysymättä! :)

porkkana kiehuu puol tuntia ja peruna vähän vajaa, jauheliha taas on valmista n 10min. No toki ne voi keittää samassa jos laittaa siinä järjestyksessä ku kypsyy. Osaatko ap tehdä jauhelihakeittoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos teet samassa kattilassa, et voi tietää paljonko sitä lihaa on per annos. Eli keitä erikseen vaan.

Vierailija
8/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne potut ja porkkanat mieluummin erikseen kun niillä kestää kauemmin kypsyä. Ja soseuta mielellään sen keitinveden kanssa niin jää vitamiinit paremmin talteen. Ja keitä niukassa vedessä.



Ja juu, sori toi avuttomuuskommentti, ei ehkä ollut ihan asiallinen ;) (väsyttää)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi pakastaa, kun se on sekoitettuna muihin aineksiin. Muuten sen rakenne vähän kärsii (no haittaako se sitten?)



pussipakastus hyväksytään :) Pilttipurkit on kanssa jees.

Vierailija
10/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vauvoille suositellaan vähärasvaista jauhelihaa.



Jauheliha on kypsää kun se on muuttunut harmaanruskeaksi, ihan 5min keittäminen riittää.

Porkkana (viipaloi vähän) kypsyy n. 15minuutissa ja perunanpalat 10 minuutissa.



Vesi siis kiehumaan ja kun kiehuu, lisää porkkanat. Muutaman minuutin päästä perunat ja muutaman minuutin päästä jauheliha.

Voi laittaa myös yrttimausteita (tarkista purkin kyljestä ettei sisällä suolaa jos käytät kaupan mausteita) mm. ruohosipulia, persiljaa, basilikaa..



Ota erilliseen kippoon ja laita hiukan lientä sekaan ja sauvasekoittimella tms. soseeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
18.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä kestää muistaakseni kauemmin kuin siinä jauhelihassa (murusta joukkoon).