Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet hyvän suklaamoussen?

Vierailija
01.10.2017 |

Reseptejä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
01.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tumman suklaalevyn ja maitosuklaalevyn sulatus. 

2 dl kuohukermaa vaahdoksi

- sekoita edelliset, kun suklaa on jäähtynyt

4-6 munanvalkuaista vaahdoksi

- nostele sekaan

Jäähdytä.

Vierailija
2/3 |
01.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä kananmunaa moussessa ollenkaan, vain kermaa ja tummaa suklaata. Teen parempaa suklaamoussea kuin ranskalaiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
01.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

MasterChef Australiassa tehtiin suklaamoussea tummasta suklaasta ja kiehuvasta vedestä. Pahoittelen, ettei minulla ole tarkempaa reseptiä. 

Pidän ideaa mielenkiintoisena.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän neljä