Kuuluuko marinoidun broilerisuikaleen tuoksua lievästi happamalle paistettuna?
Ihan ok maku kerma-pippurikastikkeessa, mutta tuoksu ei ole mikään hyvä, sellainen vanha voi tjsp. En tiedä, kun en ole ennen moisia tehnyt. Saksalaisesta ostin.
M 43
Kommentit (4)
Kai siinä paketissa oli viimeinen käyttöpäivä? Tosin sekään ei aina takaa lihan käyttökelpoisuutta. Muutaman kerran on jauheliha lentänyt bioastiaan, kun on lemunnut niin kamalalle paistinpannulla. Kuitenkin käyttöaikaa päivämäärän mukaan piti olla vielä 3 päivää. Mistä johtunee, että ne ovat olleet saman tuottajan valmisteita? Nykyisin kierrän sen firman tuotteet kaukaa.
Vierailija kirjoitti:
Kai siinä paketissa oli viimeinen käyttöpäivä? Tosin sekään ei aina takaa lihan käyttökelpoisuutta. Muutaman kerran on jauheliha lentänyt bioastiaan, kun on lemunnut niin kamalalle paistinpannulla. Kuitenkin käyttöaikaa päivämäärän mukaan piti olla vielä 3 päivää. Mistä johtunee, että ne ovat olleet saman tuottajan valmisteita? Nykyisin kierrän sen firman tuotteet kaukaa.
Mistähän johtuu, että jauheliha haisee välillä ihan paskalle? Sellasta ei kyllä paista loppuun, vaan heittää roskiin.
Marinoidut ovat itsensä paholaisen keksintö! Osta seuraavalla kerralla naturellia kamaa - ne eivät lemua.