Lue keskustelun säännöt.
Voiko kermaa tai sulatejuustoa sisältävän sosekeiton pakastaa?
19.09.2017 |
Töihin ajattelin evääksi, mutta en ole keittoa ikinä pakastanut. Kärsiikö rakenne kun sen lämmittää mikrossa jos keitto sisältää kermaa tai sulatejuustoa?
Kommentit (4)
Ehdotan, että pakastat keiton ilman sulatejuustoa tms. lisukkeita ja lisäät ne vasta siinä vaiheesssa, kun lämmität keiton.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eikö se soppa pysy syömäkelpoisena kotoa työpaikalle ilman pakastamista?
En tajua näitä lukuisia voiko sitä ja tätä -kysymyksiä. Totta kai voi. Maailma ei suistu radaltaan etkä joudu linnaan. Sittenhän sen näät, miten mikäkin reagoi pakastamiseen. Jos tulos on huono, niin sittenpä tiedät. Vaikka ruuan rakenne hieman joskus kärsisi pakastamisesta, mitä sitten. Voi sen silti syödä. Ihme ongelmia.
Olen pakastanut. Kylmänä keitossa se juusto lilluu erillään pisaroina, mutta lämmitettäessä hyvin sekaantuu taas tasaiseksi.