Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lehtikaalista tuli kitkerää ja sitkeää

Vierailija
13.09.2017 |

Öljyssä paistinpannulla tein, jonkin aikaa haudutin. Missähän vika, liian kauan vai liian vähän aikaa..mistä tuo kitkeryys. En muista että ennen olisi tullut sellaista.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokki?

Vierailija
2/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oman kokemuksen mukaan tulee parempaa lyhyellä kypsennyksellä. Joskus tein wokkia sellaisen ohjeen mukaan jossa lehtikaalia ensin ryöpättiin enkä ollut tyytyväinen lopputulokseen. Nykyisin laitan wokkiin ihan loppuvaiheessa, lähinnä vain lämmittäen sen (pari min.).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lykkää se lehtikaali blenderiin, raakana tai vaikka kypsänäkin. Tulee hyvä vihersmoothie lisäämällä eri aineksia sekaan. Youtubessa paljon ohjeita. Jos tykkää makeasta, niin omenaa, päärynää, banaania sekaan tms. Viikunakin käy liotettuna.

Vierailija
4/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita vähän siirappia sekaan.

Vierailija
5/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei ole tehosekoitinta smoothien tekoon, niin sauvasekoitinkin käy, kun tekee pienempiä määriä.

Vierailija
6/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalit saattavat muuttua säilytyksessä kitkeriksi, jos niissä on mekaanisia vaurioita.

Ilmiön havaitsee helposti kun ottaa keräkaalista palan ja vertaa sitten miltä samasta kaalista otettu pala maistuu parin päivän päästä. Kaalin tarkoituksena on maistua pahalta, jotta tuholaiset eivät söisi sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse poistan aina lehden paksuimman sisus"juuren" (mikälie nimeltään), se on se lehtikaalin kitkerin osa.

Vierailija
8/8 |
13.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse poistan aina lehden paksuimman sisus"juuren" (mikälie nimeltään), se on se lehtikaalin kitkerin osa.

Ruoti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kahdeksan