Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin kaikkeen voisin juustokeittoa laittaa?

Vierailija
25.08.2017 |

Tein juustokeittoa turhan paljon. Syöjät (lapset) lähtevät viikonlopuksi isälleen ja nyt mulla on sitten 3 litraa juustokeittoa syötäväksi.

Voisinko "hukata" tuon keiton johonkin toiseen ruokaan? Laatikkoruokaan tms.?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kasvissosekeiton pohjana. Tulee OMMONMOMMONia!

Vierailija
2/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada korviin, kaikkeen tulla sellainen jännä letkeä soundi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukkakaaligratiiniin

Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Keitä kukinnot vedessä lähes kypsiksi.

Pane valutetut kukkakaalit voideltuun uunivuokaan ja kaada juustokastike päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa esimerkiksi grillatun makkaran ja vihreän salaatin kanssa.

Vierailija
4/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagneen.

Vierailija
5/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain vanhasta keiton jämästä keitellä nyt jotain uusia jämiä...

Vierailija
6/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaisen piirakan tai esim makaronilaatikon nesteeksi. Paistat kasviksia ja päälle juustokeittoa (esim työevääksi itselle). Mutta tee jotain, minkä voit laittaa pakastimeen, jos syöjiä ei kerran ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole ennen ajatellutkaan, että juustokastiketta voi noin vaan lusikoida suoraan suuhunkin pelkiltään.

Kyllä mä sitä kasviksiin käyttäisin, lasagneen, nachoja dippaisin.

Vierailija
8/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Enpä ole ennen ajatellutkaan, että juustokastiketta voi noin vaan lusikoida suoraan suuhunkin pelkiltään.

Kyllä mä sitä kasviksiin käyttäisin, lasagneen, nachoja dippaisin.

Mitä eroa on keitolla ja kastikkeella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Enpä ole ennen ajatellutkaan, että juustokastiketta voi noin vaan lusikoida suoraan suuhunkin pelkiltään.

Kyllä mä sitä kasviksiin käyttäisin, lasagneen, nachoja dippaisin.

Keittoa, ei kastiketta. Eri juttuja, ei paljon mutta riittävästi eri.

Vierailija
10/10 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Enpä ole ennen ajatellutkaan, että juustokastiketta voi noin vaan lusikoida suoraan suuhunkin pelkiltään.

Kyllä mä sitä kasviksiin käyttäisin, lasagneen, nachoja dippaisin.

Mitä eroa on keitolla ja kastikkeella?

Kastike on yleensä aika paljon sakeampaa, erityisesti juustokastike, kuin keitto. Kastiketta käytetään lisänä, keitto käy ruoasta sellaisenaan.