Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Apuja terveellisemmän britakakun tekoon! Help!
17.08.2017 |
Teen britakakun ja ajattelin korvata täytteen kuohukerman (kermavaahdon) esim. rahkalla. Miten siitä saisi kuitenkin herkullisen ja keveän? Voisiko sekoittaa esim. rahkaa jotain sekaisin.....mutta mitä?
Kommentit (2)
Saahan siitä vähemmän eläinperäisiä rasvoja. Ja kaloreita. Osaako joku antaa vinkkejä?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Et saa siitä terveellistä vaihtamalla kuohukerman rahkaan. Ainoa, mitä saat, on kaloreita vähemmän. Ja sehän ei liity mitenkään terveellisyyteen.