Miten pakastetusta jäätelöstä irtoaa pala?
Jäätelö on sellaisessa purkissa, josta pitäisi saada osa sulattamatta koko annosta. Miten onnistuu? Vai pitääkö syödä kerralla koko purkillinen (linjat ei oikein sallisi)? Yritin kuumentaa lusikkaa ja vuolla sillä, mutta ei oikein toiminut. Jäätelö on Mövenpickiä.
Kommentit (16)
Jos purkki on tarkoitettu vain sulle syö siitä suoraan lusikalla ja laita loput takaisin pakkaseen. Tai anna sulaa hieman niin saat lusikallakin kaiverrettua palan irti.
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Unohdin mainita, että on heiveröiset kädet. Eikä ole miestäkään. -ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Unohdin mainita, että on heiveröiset kädet. Eikä ole miestäkään. -ap
Pakastin on liian kylmä jos naisen kädet ei irrota jätskiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Unohdin mainita, että on heiveröiset kädet. Eikä ole miestäkään. -ap
No jos niin heiveröinen olet, että et yhtä jäätelöpalaa paketista irti saa niin ole sit ilman. Läski sä kuitenkin olet joten hyvää tekee olla syömättä sitä jäätelöä muutenkin.
Sellaisen pahvipurnukan ainakin voi leikata leipäveitsellä puoliksi ja pullauttaa kiekon lautaselle. En tiedä minkälaisissa paketeissa Mövenpickiä myydään. Jos muoviloota, niin kuumenna ruokaveistä kuuman veden alla ja leikkele palanen.
Lusikka tai veitsi kuumaan veteen-> leikataan pala jätskiä
Toista kuumennus tarvittaessa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Unohdin mainita, että on heiveröiset kädet. Eikä ole miestäkään. -ap
No jos niin heiveröinen olet, että et yhtä jäätelöpalaa paketista irti saa niin ole sit ilman. Läski sä kuitenkin olet joten hyvää tekee olla syömättä sitä jäätelöä muutenkin.
Sairastan MS-tautia. Taidan tosiaan jättää jätskin väliin. Voihan sen tarjota joskus jollekin vieraallekin, joka ei ole niin tarkka linjoistaan. -ap
Kuumenna mikrossa hetki ja kippaa jäätelö purkista laudalle, sitten leipäveitsellä painat kaksin käsin kyljestä sopivan palan. Loput purkissa pakkaseen.
Vierailija kirjoitti:
Rälläkällä olen tavannut leikata
Meillä taas retkikirves, että ei melu haittaa naapureita, kerrostalossa kun ollaan. Kirveellä myös kätevästi pelottelee kaikki remuajat rappukäytävästä.
Ei se ehdi niin pahasti syödessäsi sulaa, etteikö voisi uudelleen pakastaa. Syön aina jätskipurnukat neljässä erässä.
Jätski ei mene miksikään, vaikka sen ensin sulattaa leikkauslämpöiseksi ja sitten laittaa uudestaan pakkaseen. Itselleni ei ainakaan ole tullut mitään oireita, vaikka teen aina noin pakettijätskien kanssa. Kerran unohtui pöydälle ja oli laidoilta jo melkein juoksevaa, kun laitoin takaisin pakastimeen. Koostumus toki muuttui, mutta mitään muuta haittaa ei uudelleenpakastamisesta ollut.
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Piti vielä tulla kertomaan, että naurattaa ajatus kampeloista, jotka sieltä purkista ilmestyvät :D Kiitos vastauksista! -ap
pieni kattila jossa vettä kiehumaan. Puukon terä veteen. Kuuma veitsi leikkaa paremmin.
Kun kaiverrat, älä yritä leikata suoraan. Leikkaa mielummin ylösalasin oleva kaartio keskelle jätskipakettia. Isket puukon jätskiin ja pyörität terää...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.
Piti vielä tulla kertomaan, että naurattaa ajatus kampeloista, jotka sieltä purkista ilmestyvät :D Kiitos vastauksista! -ap
Joo, littuskaisia pakastekampeloita, hyvin kankeina ja jäätynyt irvistys naamalla silmät mullottaen. Surku! 😢 Mutta sentään hyvä viimeinen lepopaikka jätskissä. 😋
Eli veitsellä kaivat palan ja kampelat ulos.