Mitä lihapaloja käytätte keitoissa? Kaupan lihahyllyltä saatavia.
Karjalanpaistia, kinkkusuikaleita, jauhelihaa, fileesuikaleita? Porsas/nauta. Paistatteko pannulla ensin?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Kanaa/kalaa. Ostan fileinä ja paloittelen itse. Kanan pyöräytän pannulla ennen keittoon laittamista, kalaa en.
Tarkoitin jo aloituksessa että haen vain porsasta/nautaa käyttäviä, mutta kiitos kuitenkin :)
Porsaan ulko tai sisäfilettä. Naudan paistia. Kanan rintaa. Jauhelihaa jauhelihakeittoon.
Keittolihaa luulla. Se keitetään mausteissa kypsäksi ja luu poistetaan, sitten lisätään kasvikset.
Myös kanaa käytetään ja lohta. Joskus jauhelihaa.
Lähes kaikkia käytän, valmistan sen ojeen mukaan, mitä olen tekemässä... ihan ihme kysymys taas.
Lapaa, joko possua, nautaa tai lammasta.
Potka ja niskakin käy, mutta enemmän perkaamista.
Laiskana päivänä jauhelihaa, paistinpannun kautta.
Usein vielä laiskottelen sopan laitossa ja työnnän vaan puu-uuniin hautumaan, kasvikset, lihan ja liemen, muutaman tunnin kuluttua valmista.
Porsaan kassleria (pihveinä). Yksinruokailevassa taloudessa kokolihaa tulee laitettua todella harvoin.
Olen aina ostanut sitä, missä lukee keittoliha. En kyllä yhtään tiedä mitä naudan osaa se on.
Lihakeitossa naudan lapaa.etuselkää. En tee muista Lihoista keittoa.
Naudan keittolihaa, jos mahdollista niin luun kanssa. Tosin täälläpäin on vain yksi firma, jolla on pakkauksessa myös luu mukana, eikä aina ole luullista saatavilla. Joskus löytää pakastealtaasta luun, mutta sekin on harvakseltaan.
Kanaa/kalaa. Ostan fileinä ja paloittelen itse. Kanan pyöräytän pannulla ennen keittoon laittamista, kalaa en.