Ruisleivän alapuoli on paras puoli
Siinä se karkea jauhoinen paahtunut ihanasti pähkinäiseksi vasten kuumaa kiveä.
Kommentit (7)
Päälipuoli. Jos joku mies tykkäisi alapuolesta, menisin heti hänen kanssan naimisiin, ei tulisi riitaa leivästä.
Oi. Lapsuudessa mummo paisto ruisleipiä valtavassa leivinuunissa. Kyllä ne reunat oli ihan parhaita. Muistan vieläkin miten voi suli sormille kuuman leivän päältä.
Minusta ruisleivän paras puoli on se, joka menee suuhun.
Ruisleivän molemmat puolet maistuu samalta.
Jos tehtäisiin sokkotesti niin ei kukaan maistaisi eroa.
Ennen oli se merkitys että kun kotona leivottiin ja hiukan epäonnistui uunin lämpö niin alapuoli paloi ja sitä nihkeämmin syötiin. Vuoltiin musta pois ensin mutta aina sitä vähän jäi.
Meillä minä tykkään kannesta ja mies pohjasta. Kumpikin saa siis parhaat palat! Nam
Vierailija kirjoitti:
Meillä minä tykkään kannesta ja mies pohjasta. Kumpikin saa siis parhaat palat! Nam
Unelmaliitto. Tahtoo kans tuollaisen. Mistä noita alapuoli-leivästä-miehiä löytää?
2
Ei vaan se "kansi".