Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ruisleivän alapuoli on paras puoli

Vierailija
22.07.2017 |

Siinä se karkea jauhoinen paahtunut ihanasti pähkinäiseksi vasten kuumaa kiveä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaan se "kansi".

Vierailija
2/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päälipuoli. Jos joku mies tykkäisi alapuolesta, menisin heti hänen kanssan naimisiin, ei tulisi riitaa leivästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi. Lapsuudessa mummo paisto ruisleipiä valtavassa leivinuunissa. Kyllä ne reunat oli ihan parhaita. Muistan vieläkin miten voi suli sormille kuuman leivän päältä.

Vierailija
4/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta ruisleivän paras puoli on se, joka menee suuhun.

Vierailija
5/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleivän molemmat puolet maistuu samalta.

Jos tehtäisiin sokkotesti niin ei kukaan maistaisi eroa.

Ennen oli se merkitys että kun kotona leivottiin ja hiukan epäonnistui uunin lämpö niin alapuoli paloi ja sitä nihkeämmin syötiin. Vuoltiin musta pois ensin mutta aina sitä vähän jäi.

Vierailija
6/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä minä tykkään kannesta ja mies pohjasta. Kumpikin saa siis parhaat palat! Nam

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä minä tykkään kannesta ja mies pohjasta. Kumpikin saa siis parhaat palat! Nam

Unelmaliitto. Tahtoo kans tuollaisen. Mistä noita alapuoli-leivästä-miehiä löytää?

2