Miten kukaan voi tykätä kebabpaikkojen pitsoista???
Pizzaahaan ne eivät ole vaan pitsaa, eli puoli senttiä paksu pohja, jossa hitusen jotain tomaattikastiketta, hirveästi huonolaatuista bulkkitäytettä ja sitten PÄÄLLIMMÄISENÄ juusto, joka ei suinkaan ole Mozzarellaa vaan jotain ällöttävää Rainbow "pitsajuustoa"
Korostan vielä että Pizzaa tämä ei ole nähnytkään. Ei maun, raaka-aineiden, terveellisyyden eikä ulkonäön suhteen.
Ymmärtäisin toki tällaisen suomalaisten makuun tehdyn pitsan, mutta kun se ei EDES maistu hyvältä, vaan ällöttävältä!
T. Puoliksi italiaano
Kommentit (41)
Miksi alapeukut? Ihan oikeassahan ap on.
Kyllä ne laskuhumalassa maistuu.
Itse kun teen pizzaa, niin muuten teen ap:n tyylin paitsi kokoan täytteet mollatulle paksulle pohjalle.
Samaa olen itse ihmetellyt. Mutta monet tykkäävät niistä jopa enemmän kuin laadukkaammista pizzoista. Kun on paljon täytettä ja juustoa! Omastakin mielestäni taas juuri niin ettei pizzaan edes kuulu kovin paljoa täytettä ja juustoa, ja lisäksi noissa yleensä täytteet ja juusto on huonolaatuisia: vihannekset kaikki säilyketölkeistä, juusto jotain mautonta ja venyvää yökötystä.
En ole vuosikausiin syönyt enää näiden kebuloiden pizzoja ja otan kyllä paljon mielummin yhden laadukkaan pizzan kuin kaksi sellaista...
Vierailija kirjoitti:
En ole vuosikausiin syönyt enää näiden kebuloiden pizzoja ja otan kyllä paljon mielummin yhden laadukkaan pizzan kuin kaksi sellaista...
Harmi vain, että ne laadukkaat pizzeriat ovat harvassa. Helsingin Jollaksessa on yksi, mutta sekin on auki vain perjantaisin ja lauantaisin ja sieltä tuskin saa kotiinkuljetusta. Pizzaa ei myöskään voi syödä paikan päällä. Pizza ehtii jäähtyä jo pelkän bussimatkan aikana Herttoniemeen.
Älä puhu ap paskaa. Eivät "kebab-paikat" ole mikään yhtenäinen kategoria, joissa kaikissa on paksupohjaisia ja huonoja pitsoja!
Niitä on kuule ihan yhtä moneen junaan kuin pelkkiä pitserioitakin.
Mun lempipitseriani tekee sekä kebabbeja että pitsoja, ja pitsat on kyllä todella hyviä ja ohutpohjaisia.
Tykkään itse enemmän tästä täälläkin yleisemmästä New York tyyppisestä pizzasta. Ihan hyvää se on tämä Italialainen pizza myös. Olen käynyt Italiassa siihen ihan paikan päällä tutustumassa. Ei todellakaan syömättä jäänyt. Saahan sitä Suomessakin Italialaisista ravintoloista.
Minusta kyseessä on kaksi kokonaan eri ruokalajia. Pizzan eri versioita kokonaan. On ne niin paljon erilaisia.
Ravintoloiden välillä on myös valtavasti eroa. Huono karvakäsipizza on jotain sanoinkuvaamattoman huonoa. Vaan saa sitä huonoa pizzaa Italiastakin. Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla saa todella hyvää pizzaa kun tietää minne mennä.
Tiedän apn olevan oikeassa, mutta meni tunteisiin :(
Vierailija kirjoitti:
Älä puhu ap paskaa. Eivät "kebab-paikat" ole mikään yhtenäinen kategoria, joissa kaikissa on paksupohjaisia ja huonoja pitsoja!
Niitä on kuule ihan yhtä moneen junaan kuin pelkkiä pitserioitakin.
Mun lempipitseriani tekee sekä kebabbeja että pitsoja, ja pitsat on kyllä todella hyviä ja ohutpohjaisia.
Poikkeuksiakin on, mutta ne tuntuu tosiaan olevan valitettavan harvinaisia. Asun itse Helsingin Viikissä ja olen tilannut pizzoja vuosien varrella varmaan useimmista "karvakäsipaikoista" joiden kuljetusalueeseen kotini kuuluu. Niitä on aika paljon, mm. Malmilta, Itäkeskuksesta, Käpylästä, Herttoniemestä. Enkä ole valitettavasti saanut yhtään oikeasti hyvää pizzaa, jossa olisi esim. mozzarellaa juustona tai täytteet vaikuttaisivat tuoretavaralta. Pohja on sentään parissa paikassa ihan ok.
Viimeinen tilaamani pizza oli sellainen jossa oli napsahtavia katkarapuja. Sitten riitti nämä pitseriat.
En tiedä. Minä ostan aina kebabpaikasta kebabin.
Koska ne on hyviä. Seuraava tyhmä kysymys?
Minä taas en ymmärrä miten kukaan voi tykätä Kotipizzan pizzoista.
Italiassa piti tilata kaksi pizzaa että lähti nälkä. Maku oli kyllä ihan jees, mutta täytteitä oli annostellut joku pula-ajan kasvatti.
Vierailija kirjoitti:
Italiassa piti tilata kaksi pizzaa että lähti nälkä. Maku oli kyllä ihan jees, mutta täytteitä oli annostellut joku pula-ajan kasvatti.
Oikeaan pitsaan ei kuulu laittaa 4 eri lihaa ja 5 eri kasvista saati hukuttaa sitä oreganoon. Parhaassa ja oikeassa pitsassa on yksi tai kaksi täytettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Italiassa piti tilata kaksi pizzaa että lähti nälkä. Maku oli kyllä ihan jees, mutta täytteitä oli annostellut joku pula-ajan kasvatti.
Oikeaan pitsaan ei kuulu laittaa 4 eri lihaa ja 5 eri kasvista saati hukuttaa sitä oreganoon. Parhaassa ja oikeassa pitsassa on yksi tai kaksi täytettä.
Äläpä sinä nulkki tule kertomaan minulle mikä pitsa on paras tai oikea. Sinä saat toki tykätä italialaisesta pitsasta, mulle uppoaa paremmin kotimainen mättöpitsa ja ja jenkit tykkää niistä paksupohjaisista juustoon hukutetuista versioistaan.
Tykkään mä esim. rössypotuista tai läskisoosistakin. Puputa sä puoli-italiaano vaan sitä pastaa äläkä nillitä.
Jaa kyllä ne ihan hyvälle maistuu kännissä baarin jälkeen.
N23
Kerrankin hyvä aloitus. Pizzassa tärkein on ohut ja rapea pohja, runsas maukas tomaattikastike, kohtuullisesti laadukkaita täytteitä mozzarellaraasteen päälle. Mozzarella ruskettuu uunissa täydelliseksi pizzaan ja toisaalta se ei riitele minkään muun täytteen kanssa.