Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tehdä ylijäämä porsaan jauhelihasta?

Vierailija
11.06.2017 |

Tein eilen lihapullia ja jäi yli n. 200g Porsaan jauhelihaa. Lisäksi kaapissa on pekonia ja kanafileitä. Olen yrittänyt nyt pitää huolen, ettei mitään mene roskiin, mutta joissain tilanteissa se on haastavaa, mutta nyt on pää tyhjä..

Kaviksia on vähänlaisesti, löytyy sipulia, kurkkua, kevätsipulia sekä valkosipulia. Lisäksi on sitten pastaa, juustoa jne.

Ideoita? Itse en keksi oikein mitään :/ Lihapullia en halua enää tehdä.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunge kaikki ainekset persreikääsi ja pieraise kunnolla. Herkullinen risotto on valmis.

Vierailija
2/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki nuo sekaisin + kermaviilidippi kastikkeeksi lähikaupasta. Kiva salaatti siinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten voi jäädä 200g jauhelihaa lihapullien paistossa? Mikset tehnyt sen verran enemmän niitä lihapullia.

Kerro, kiinnostaa. Onko sulla joku tarkka resepti?

Vierailija
4/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten voi jäädä 200g jauhelihaa lihapullien paistossa? Mikset tehnyt sen verran enemmän niitä lihapullia.

Kerro, kiinnostaa. Onko sulla joku tarkka resepti?

Laitan 4 osaa nautaa ja 1 osa sikaa. Oli vain liikaa sian jauhelihaa tässä tapauksessa. 

Muutoin resepti ei ole tarkka. Raastan sipulia raastimella, laitan joukkoon leivänpaloja (imemään nestettä, tämä takaa erittäin pehmeät lihapullat). sitten jauhelihat, mausteet, 1 kananmuna jne. 

Ap

Vierailija
5/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein eilen lihapullia ja jäi yli n. 200g Porsaan jauhelihaa. Lisäksi kaapissa on pekonia ja kanafileitä. Olen yrittänyt nyt pitää huolen, ettei mitään mene roskiin, mutta joissain tilanteissa se on haastavaa, mutta nyt on pää tyhjä..

Kaviksia on vähänlaisesti, löytyy sipulia, kurkkua, kevätsipulia sekä valkosipulia. Lisäksi on sitten pastaa, juustoa jne.

Ideoita? Itse en keksi oikein mitään :/ Lihapullia en halua enää tehdä.

Miksi et käyttänyt kaikkea jauhelihaa niihin lihapulliin? Etkö osannut muuntaa reseptia niin että  kaikki olisi tullut käytettyä?

Hyvä kokki osaa soveltaa, huono seuraa orjallisesti reseptiä.

Vierailija
6/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten voi jäädä 200g jauhelihaa lihapullien paistossa? Mikset tehnyt sen verran enemmän niitä lihapullia.

Kerro, kiinnostaa. Onko sulla joku tarkka resepti?

Laitan 4 osaa nautaa ja 1 osa sikaa. Oli vain liikaa sian jauhelihaa tässä tapauksessa. 

Muutoin resepti ei ole tarkka. Raastan sipulia raastimella, laitan joukkoon leivänpaloja (imemään nestettä, tämä takaa erittäin pehmeät lihapullat). sitten jauhelihat, mausteet, 1 kananmuna jne. 

Ap

Teen itse vähän samaan tyyliin, mutta ei tuolla naudan ja sian suhteella ole käytännössä merkitystä. Tai Osta seuraavan kerran sian tilalle nautasikaa, niin ei jää yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee kaksi pihviä 100 % sikaa, joukkoon valkosipulin kynsi, limen kuorta ja japanilaista soijaa ruokalusikka. Saat kaksi aasialaistwistillä höystettyä hampparipihviä. 

Vierailija
8/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylijäämäporsaanjauhelihamakaroonilaatikkoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tein eilen lihapullia ja jäi yli n. 200g Porsaan jauhelihaa. Lisäksi kaapissa on pekonia ja kanafileitä. Olen yrittänyt nyt pitää huolen, ettei mitään mene roskiin, mutta joissain tilanteissa se on haastavaa, mutta nyt on pää tyhjä..

Kaviksia on vähänlaisesti, löytyy sipulia, kurkkua, kevätsipulia sekä valkosipulia. Lisäksi on sitten pastaa, juustoa jne.

Ideoita? Itse en keksi oikein mitään :/ Lihapullia en halua enää tehdä.

Miksi et käyttänyt kaikkea jauhelihaa niihin lihapulliin? Etkö osannut muuntaa reseptia niin että  kaikki olisi tullut käytettyä?

Hyvä kokki osaa soveltaa, huono seuraa orjallisesti reseptiä.

Ihan siitä syystä, etten pidä pullista, joissa on 3/4 sianlihaa. Laitan vain hieman sikaa tuomaa makua, mutta sen suuremmin en sitä pulliin halua. Käytän pekoniakin lähinnä mausteena enkä pääraaka-aineena, sama usein muunkin porsaan kohdalla. 

Ap

AP

Vierailija
10/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munakas tai lämpimät (pizza)voileivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokit sillä yhden häävieraan.

M