Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi ruokakerma jää pohjalle "litkuksi?"

Vierailija
11.06.2017 |

Eli tein peruna-jauheliha vuokaa, ja laitoin yhden purkin ruokakermaa ja annoin olla 50min ja ruokakerma jäi pohjalla litkuksi eikä imeytynyyt ruokaan? Miksi?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi, että se on vettä ja tärkkelystä eikä kermaa.

Vierailija
2/2 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä ruokakermoja lainkaan, ne saa kastikkeekin ihan limaseks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla