Miksi kaupan leipien on oltava niin helvetin makeita?
Mitä niihin tungetaan? Sokeria ja siirappia? MIKSI?
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Miksi ei? Jos haluaa syödä pahvia, ostaa sitten pahvia.
Täh? Miten se, että en tykkää makeutetusta leivästä johtaa siihen, että haluan syödä pahvia?! Dorka. ap
Sokeria, siirappia, perunaa, juureksia ja kun sen varsinaisen leivän leivontaominaisuudet on saatu oleellisesti pilattua, niin lisätään lisägluteenia, jotta tulee pehmeää ja pullavaista. Sitä sitten ylistetään terveystuotteena.
Vierailija kirjoitti:
Leipähän on makeaa.
Öööö... Ap
Mielestäni ihan perus ruisleipä on ok, mutta esimerkiksi se "tosi tumma", ja joululimput yms on ällön makeita.
Pitäisikö sinun käydä mittauttamasssa sokeriarvosi? Jos kaikki maistuu liian makealta arvosi voi olla liian korkealla ja tämä o merkki jostain sairaudesta.
Vierailija kirjoitti:
Pitäisikö sinun käydä mittauttamasssa sokeriarvosi? Jos kaikki maistuu liian makealta arvosi voi olla liian korkealla ja tämä o merkki jostain sairaudesta.
😂 Kenellä mahtoi mennä nyt näin tunteisiin tämä. Hanki jotain apua itsellesi ja korjaa ruokavaliosi - kun jätät sen ylenmääräisen sokerin pois niin makuaisti korjaantuu ja alkaa maistaa ällönä liiallisen makeuden. ap
Eivät kaikki leivät ole makeita. Lue niitä tuoteselosteita ja valitse sokerittomat ja siirapittomat vaihtoehdot. Niin minäkin teen.
Vierailija kirjoitti:
Sokeria, siirappia, perunaa, juureksia ja kun sen varsinaisen leivän leivontaominaisuudet on saatu oleellisesti pilattua, niin lisätään lisägluteenia, jotta tulee pehmeää ja pullavaista. Sitä sitten ylistetään terveystuotteena.
Pullaahan ne suurimmaksi osaksi maistuu tosiaan olevan. Jopa ruisleivät. Ap
Vierailija kirjoitti:
Eivät kaikki leivät ole makeita. Lue niitä tuoteselosteita ja valitse sokerittomat ja siirapittomat vaihtoehdot. Niin minäkin teen.
Nyt ei ollutkaan ollenkaan aiheena se, ettenkö löytäisi sieltä makeuttamatonta leipää. Opettele lukemaan. ap
Vierailija kirjoitti:
Leipähän on makeaa.
Joo, jos antaa leivän tarpeeksi kauan muhia suussa, niin syljen amylaasientsyymi alkaa pilkkoa leivän tärkkelystä sokeriksi. Silloin leipä rupeaa maistua makealta, vaikkei siinä sokeria alun perin olisikaan. Perunan kanssa sama reaktio voi tapahtua vielä nopeammin, johtuu varmaan koostumuksesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eivät kaikki leivät ole makeita. Lue niitä tuoteselosteita ja valitse sokerittomat ja siirapittomat vaihtoehdot. Niin minäkin teen.
Nyt ei ollutkaan ollenkaan aiheena se, ettenkö löytäisi sieltä makeuttamatonta leipää. Opettele lukemaan. ap
No olisiko vaikka siksi, että jotkut kuluttajat pitävät makeasta leivästä ja ostavat sitä mielellään? Sitähän kaupoissa on tarjolla, mikä myy hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Mitä niihin tungetaan? Sokeria ja siirappia? MIKSI?
Koska se on halpaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eivät kaikki leivät ole makeita. Lue niitä tuoteselosteita ja valitse sokerittomat ja siirapittomat vaihtoehdot. Niin minäkin teen.
Nyt ei ollutkaan ollenkaan aiheena se, ettenkö löytäisi sieltä makeuttamatonta leipää. Opettele lukemaan. ap
Aiheena oli sitten mikä? Hauku jokainen vastaaja?
Kuka edes syö enää leipää? Silkkaa laiskuuttaan?
Kannattaa leipoa itse. Saa mieleisiään tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa leipoa itse. Saa mieleisiään tuotteita.
Mulla on lähileipomo, josta saa parempaa kuin ikinä osaisin itse tehdä. Liiankin mieleistä niiden ruisleipä, tulee syötyä liikaa aina sinä päivänä kun käyn ostamassa. Eikä ole aineksina muuta kuin ruisjauho, vesi, suola ja hiiva.
Vierailija kirjoitti:
Kuka edes syö enää leipää? Silkkaa laiskuuttaan?
Minä. Syön koska se on hyvää. Jos leipä loppuu niin lähden ostamaan, eli en ole laiskakaan (tietysti kävellen menen kauppaan).
Onkohan aloittajalla verensokeri alhaalla kun noin äksyää? Pari palaa sokeroitua leipää auttaisi nopeasti.
Miksi ei? Jos haluaa syödä pahvia, ostaa sitten pahvia.