Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihan viimeinen käyttöpäivä tänään

Vierailija
01.06.2017 |

Voiko siitä tehtyä ruokaa uudelleen lämmittää vielä huomenna syötäväksi?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä.

Vierailija
2/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit valmistaa sen ruoaksi vielä huomennakin. Ei sille ehdi tapahtua päivässä yhtään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?

Vierailija
4/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?

Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse. 

Vierailija
5/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta jauheliha on hyvin herkästi pilaantuvaa...kannattaako ottaa riskiä parin kolmen euron takia.

-ap

Vierailija
6/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?

Ei tarvitse pakastaa. Säilyy normaalisti riittävän kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?

Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse. 

Huomenna.

Vierailija
8/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taas viattomia jauheja kuolee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toisaalta jauheliha on hyvin herkästi pilaantuvaa...kannattaako ottaa riskiä parin kolmen euron takia.

-ap

Mulla on kans nauta-sika tänä päivänä viimeinen käyttöpäivä, mutta on muuta ruokaa jo valmiina. Ei se muutu miksikään yhden päivän aikana. Olen tehnyt saman aikaisemminkin. Jos lihan väri on punainen eikä se haise millekään, niin ihan huoletta voi valmistaa ja syödä. Jos kuitenkin haluat olla varma niin paista tänään ja käytät sitten huomenna. Pakaastaakin voit, mutta sitten joudut sulattamaan sen huomenna ja lihan rakenne kärsii.

Vierailija
10/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin kauan kun se ei haise, näyttää punaiselta eikä ole limainen niin sitä voi syödä huoletta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tehdä ruokaa niin kauan kunhan se ei haise pahalle. "Viimeinen käyttöpäivä" on lähinnä suositus.

Vierailija
12/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihakeskustelu is back!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?

Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse. 

Hän sanoi syövänsä sen huomenna.

Vierailija
14/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

yau-helihaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi tehdä ruokaa niin kauan kunhan se ei haise pahalle. "Viimeinen käyttöpäivä" on lähinnä suositus.

Haju ja makuhaitta ei ole syömisen este. Hiukan löysempänä ja kovemmalla paineella tulee vessan pönttöön, ehkä jopä äänen kanssa pärähdyksenä.

Minulla tulee eteenpäin katsottuna vessanpöntön vasempaan laitaan  värjäten pytyn melko ylös asti, haulikkokuviota reuna-alueilla.

Vierailija
16/16 |
01.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun kypsennät sen tänään, voit hyvin syödä sitä vielä pari päivää. Raaka jauheliha pilaantuu herkästi, ei kypsä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi seitsemän