Jauhelihan viimeinen käyttöpäivä tänään
Voiko siitä tehtyä ruokaa uudelleen lämmittää vielä huomenna syötäväksi?
Kommentit (16)
Voit valmistaa sen ruoaksi vielä huomennakin. Ei sille ehdi tapahtua päivässä yhtään mitään.
Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?
Vierailija kirjoitti:
Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?
Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse.
Toisaalta jauheliha on hyvin herkästi pilaantuvaa...kannattaako ottaa riskiä parin kolmen euron takia.
-ap
Vierailija kirjoitti:
Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?
Ei tarvitse pakastaa. Säilyy normaalisti riittävän kylmässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?
Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse.
Huomenna.
Vierailija kirjoitti:
Toisaalta jauheliha on hyvin herkästi pilaantuvaa...kannattaako ottaa riskiä parin kolmen euron takia.
-ap
Mulla on kans nauta-sika tänä päivänä viimeinen käyttöpäivä, mutta on muuta ruokaa jo valmiina. Ei se muutu miksikään yhden päivän aikana. Olen tehnyt saman aikaisemminkin. Jos lihan väri on punainen eikä se haise millekään, niin ihan huoletta voi valmistaa ja syödä. Jos kuitenkin haluat olla varma niin paista tänään ja käytät sitten huomenna. Pakaastaakin voit, mutta sitten joudut sulattamaan sen huomenna ja lihan rakenne kärsii.
Niin kauan kun se ei haise, näyttää punaiselta eikä ole limainen niin sitä voi syödä huoletta.
Voi tehdä ruokaa niin kauan kunhan se ei haise pahalle. "Viimeinen käyttöpäivä" on lähinnä suositus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vai pitääkö siitä tehty kastike pakastaa?
Riippuu milloin aiot syödä. Jos huomenna, niin ei tarvitse.
Hän sanoi syövänsä sen huomenna.
Vierailija kirjoitti:
Voi tehdä ruokaa niin kauan kunhan se ei haise pahalle. "Viimeinen käyttöpäivä" on lähinnä suositus.
Haju ja makuhaitta ei ole syömisen este. Hiukan löysempänä ja kovemmalla paineella tulee vessan pönttöön, ehkä jopä äänen kanssa pärähdyksenä.
Minulla tulee eteenpäin katsottuna vessanpöntön vasempaan laitaan värjäten pytyn melko ylös asti, haulikkokuviota reuna-alueilla.
Kun kypsennät sen tänään, voit hyvin syödä sitä vielä pari päivää. Raaka jauheliha pilaantuu herkästi, ei kypsä.
Kyllä.