Miten tehdä hyvä poloknaase- kastike?
Kommentit (5)
Tärkeintä on, että tanssii poloneesia kokatessaan.
Noh, se aloitetaan kuorimalla ja pilkkomalla sipulit ja valkosipulit. Niitä kuullotetaan oliiviöjyssä pehmeiksi. lisätään kaltatut tomaatit, kanta poistettuna. Suolaa, yrttejä -tuoreet on toki parhaan mutta kuivatkin käy. Basilikaa, oreganoa, rakuunaa, minttua, persiljaa. Annetaan seoksen kuplia miedolla tulella ihan niin kauan kuin vaan huvittaa, useampi tunti kuitenkin.Kypsän seoksen voi halutessaan heittää sauvasekoittimella sileäksi.
Tapetaan eläin ja jauhetaan lihat sileiksi. Paistetaan pannulla öljyssä, suolataan, pippuroidaan. Lisätään tomaattikastikkeen joukkoon ja sekoitetaan.
Keitä tomaatteja polokneesi tanssin tahdissa
Se on polokneese.