Lue keskustelun säännöt.
Toimiiko gluteeniton jauhoseos leivonnassa ihan kuten perus vehnäjauho?
04.05.2017 |
Vai pitääkö ottaa jotain huomioon esim. mittasuhteissa? Pannarin ajattelin tehdä, kun meillä olis ylimääräistä maitoa jääkaapissa ja lapsella epäillään gluteeni yliherkkyyttä niin en voi enää normi jauhoilla leipoa :)
Kommentit (4)
Samat suhteet jauhoissa.Korvaat vaan gluteenittomalla jauhoseoksella.Olen käyttäny letuissa osana maissijauhoja koska ne turpoaa hyvin.Gluteenittomissa ei ole usein samaa sitkoa kun vehnässä.Itsellä vehnäallergia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä söin kerran gluteiinitonta pannaria ja oli paljon parempaa kun vehnäjauhoista tehty.
Hyvä juttu, kiitos nopeista vastauksista :) Ap
Toimii missä vaan piirakoissa, muffineissa jne. Itse pystyn käyttämään gluteenitonta kauraa (huom kaikki ei pysty) + vähän psylliumia, siitä tulee hyvä pannari. Tuollaisesta ihan valkoisesta jauhoseoksesta pannarissa en ole ihan varma mutta jäiköhän aika raa'aksi, vaikka kuinka paistoin. Lätyt ainakin onnistuu!