Oletko koskaan maistanut mykykeittoa?
Kommentit (7)
Mykyrokka. Parasta evästä muikkukukon jälkeen. Maistamalla se selviää 😉
Lapsuuteni lempparia! Sunnuntaina paistettiin kana juhla- ateriaksi, roippeista syötiin maanantainakin ja tiistaina jämänjämistä keitettyyn vahvaan kanaliemeen laitettiin mykyjä. Ne mykyt olivat sellaisia jauhosta ja keltuaisesta sekoitettuja klimppejä, eivät siis savolaisia lihaperäisiä mykyjä. Suurinpiirtein sellaisia kuin keski-euroopan knedlikit.
Keitän joskus pelmenit lihaliemessä ja lisäilen kasviksia, niin se lienee mykykeittoa.
Vierailija kirjoitti:
Keitän joskus pelmenit lihaliemessä ja lisäilen kasviksia, niin se lienee mykykeittoa.
Borch-keitto pelmenillä.
Minä maistan melkein mitä vain voidakseni sanoa, etten pidä jostain. Mykyt on yksi inhokeistani.
Mykykeitto eli klimppisoppa nam todella hyvää.
En vain enää voi syödä koska se tehdään vehnästä.
Olen, todella hyvää. Riippuu tietysti vähän mykyjen sisällöstä.