Rahkaa olisi, mutta mitä siitä tekisi? Kermaa ei ole, joten ei voi esim. mansikkarahkaa tehdä, vai voiko?
Kommentit (7)
Jos halutaan notkistaa rahka jälkiruokaa varten, maito käy hyvin. Tai vaikka jogurtti.
Kiitos, mulla on pakastemansikoita...
Laitat rahkan kippoon. Sitten kaadat sinne maitoa vähän kerrallaan ja sekoitat aina kaatamisen välissä. Lopetat sitten kun näyttää ja tuntuu hyvältä eli notkeus on mielestäsi sopiva. Ja sitten kaadat ne mansikat sinne, mielellään puolisulaneina.
Ensin vähemmän ja sitten maistat. Jos ei ole sopiva niin sitten lisäät sokeria kunnes on sopivaa.
Soseutan mansikoita sauvasekoittimella, sekoitan rahkan joukkoon ja maustan sokerilla (ja vaniljasokerilla) maun mukaan. Mansikoista tulee sen verran mehua, ettei rahkaa tarvitse maidolla notkistaa. Vähäkalorinen ja maukas herkku :)
Tee siis mansikkapiirakkaa - nami.