Tein nyhtökaurasta kastikkeen, mies kysyi mitä lihaa tämä on
Jätänkö sian vai onko ihan positiivinen ongelma? Oli kuulemma hyvää.
Kommentit (30)
Ei kunnon mies syö kasvispökäleitä. Lihaa se pitää olla.
Vierailija kirjoitti:
En ainakaan kehuskelisi kokkaustaidoillani, jos mies ei noin ylipäätään erota edes mitä raaka-aineita ruoassasi milloinkin on.
Oletko maistanut ja nähnyt nyhtökauraa? Ei siitä kaikki erota samantien. Varsinkin jos maustaa reilusti.
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Vierailija kirjoitti:
Onko mies tupakoija?
Ei ole. Tuumasi vain, että maistuu hieman erilaiselta lihalta. Epäili joksikin linnuksi.
Mikset vaan vastannut, että se on nyhtökauraa?
☭ 7217 ☭
Taitava kokki olet. Miehellä makuaistissa vikaa.
Vierailija kirjoitti:
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Käytännössä korvasin vain jauhelihakastikkeen jauhelihan nyhtökauralla. Sekaan vähän sipulia ja pakastevihanneksia. Loraus kermaa päälle. Netistä varmaan löytyy vaikka kuinka paljon testattavaa. Kokeilen jotain eksoottisempaa ensi kerralla kun tuntui kuitenkin kelpaavan.
TheLegend27 kirjoitti:
Mikset vaan vastannut, että se on nyhtökauraa?
Eihän se voinut. Täällä mammat kehuskelee sillä, mitä kaikkea sontaa saavat miehilleen syötettyä salaa.
TheLegend27 kirjoitti:
Mikset vaan vastannut, että se on nyhtökauraa?
Tottakai vastasin lopulta. AV-hengen mukaisesti laadin ketjun näin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Käytännössä korvasin vain jauhelihakastikkeen jauhelihan nyhtökauralla. Sekaan vähän sipulia ja pakastevihanneksia. Loraus kermaa päälle. Netistä varmaan löytyy vaikka kuinka paljon testattavaa. Kokeilen jotain eksoottisempaa ensi kerralla kun tuntui kuitenkin kelpaavan.
Pakastevihanneksia jauhelihakastikkeeseen? 😲
Kyllä mies erottaa lihan ja heinän, ellei sitten täysin vajokki ole.
Vierailija kirjoitti:
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Onko nykyään vielä ihmisiä, jotka ei löydä netistä hyviä näin helppoja juttuja? Netti on täynnä hyviä kasvisruokareseptejä. Aloita esim. Hesarin ruokablogeista tai Chocochillin sivuista.
Jos niin hyvää oli ja miehesi tykkää niin en itse ostakkaan että teille jää enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ainakaan kehuskelisi kokkaustaidoillani, jos mies ei noin ylipäätään erota edes mitä raaka-aineita ruoassasi milloinkin on.
Oletko maistanut ja nähnyt nyhtökauraa? Ei siitä kaikki erota samantien. Varsinkin jos maustaa reilusti.
Jos joku sekoittaa lihan ja nyhtökauran keskenään, niin tällainen henkilö on varmaan muutenkin syönyt ikänsä eineksiä, purkki- ja pussiruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Käytännössä korvasin vain jauhelihakastikkeen jauhelihan nyhtökauralla. Sekaan vähän sipulia ja pakastevihanneksia. Loraus kermaa päälle. Netistä varmaan löytyy vaikka kuinka paljon testattavaa. Kokeilen jotain eksoottisempaa ensi kerralla kun tuntui kuitenkin kelpaavan.
Meinasin kysyä, että millä reseptillä teit, mutta en kysykään. Ei maistuis jauhelihallakaan tuo sotku.
Olen siis kokeillut sekä nythökauraa että härkistä, bolognesekastikkeeseen ja wokkiin, ihan tuoreita vihanneksia kavereina ja palstan mantran mukaan maustanut reilusti. Mutta toi nyhtökaura on yksinkertaisesti pahaa ja rakenne on jotenkin sellainen, kuin liotettua paperia söisi. Teen paljon kasvisruokaa, ei tarvii valehdella että olis joku liha kyseessä, mutta ei ole maistunut kenellekään meistä. Härkis toimii vähän paremmin.
Tosin palstan paljon tykkäyksiä saanut ohje maustaa nyhtökaura dippimaustepussilla on vielä kokeilematta...ja jääkin kyllä...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ainakaan kehuskelisi kokkaustaidoillani, jos mies ei noin ylipäätään erota edes mitä raaka-aineita ruoassasi milloinkin on.
Oletko maistanut ja nähnyt nyhtökauraa? Ei siitä kaikki erota samantien. Varsinkin jos maustaa reilusti.
Ei maisteta että teille faneille jää enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita kuule ketjun aloittaja se nyhtökaurareseptisi tänne, niin kokeilen minäkin. Puuttuu hyvä kastikeohje.
Käytännössä korvasin vain jauhelihakastikkeen jauhelihan nyhtökauralla. Sekaan vähän sipulia ja pakastevihanneksia. Loraus kermaa päälle. Netistä varmaan löytyy vaikka kuinka paljon testattavaa. Kokeilen jotain eksoottisempaa ensi kerralla kun tuntui kuitenkin kelpaavan.
Meinasin kysyä, että millä reseptillä teit, mutta en kysykään. Ei maistuis jauhelihallakaan tuo sotku.
Olen siis kokeillut sekä nythökauraa että härkistä, bolognesekastikkeeseen ja wokkiin, ihan tuoreita vihanneksia kavereina ja palstan mantran mukaan maustanut reilusti. Mutta toi nyhtökaura on yksinkertaisesti pahaa ja rakenne on jotenkin sellainen, kuin liotettua paperia söisi. Teen paljon kasvisruokaa, ei tarvii valehdella että olis joku liha kyseessä, mutta ei ole maistunut kenellekään meistä. Härkis toimii vähän paremmin.
Tosin palstan paljon tykkäyksiä saanut ohje maustaa nyhtökaura dippimaustepussilla on vielä kokeilematta...ja jääkin kyllä...
Juu en ole koskaan väittänytkään olevani kummoinen ruuanlaittaja. Tuollaiset "sotkut" meillä kuitenkin menee alas ihan kummallakin ja maistuu.
En ainakaan kehuskelisi kokkaustaidoillani, jos mies ei noin ylipäätään erota edes mitä raaka-aineita ruoassasi milloinkin on.