Pirkka gluteeniton mud cake on SAANUT 5 TÄHTEÄ! Oletko maistanut?
http://www.k-ruoka.fi/contentassets/7155b0c192c54fe5805490b0432b80b5/im…
En ymmärrä miksi leivonnaisissa pitäisi enää olla allergisoivaa vehnää, kun ilmankin on mahdollista tehdä ihan sairaaaaaan hyvää herkkua!!! Ainakin mulle oli todellinen yllätys kuinka vastustamattoman hyvää gluteeniton voi olla.
Joko sinäkin olet päässyt siihen joukkoon joka on tuota päässyt maistamaan?
Kommentit (11)
Vastustan gluteenitonta tuputusta koko kansalle. Vastustan sitä että kaikki ruoka koitetaan tehdä nykyään "kuukauden muotiallergia" asiakkaille.
Kyllä, mahani on nykyään arka joten ostin tuota kahvipöytään. Nam!
Joillakin keliakia kestää "hieman" kauemmin kuin kuukauden.
syntisen hyvää. laihduttajat, älkää edes miettikö....!
Vain tosi läskit ja tyhmät ihmiset syövät tuollaista paskaa.
Tuota kakkua kun vähän lämmittää mikrossa siten, että sisus on lämmin ja löysä. Nam! Kuin olisi kahvilassa nauttimassa kakkupalaa!
Miksi ostaisin valmista kun osaan tehdä gluteenittoman mutakakun ihan itse ja se taatusti maistuu vielä paremmalta kuin Pirkan lisäainepommi.
En syö kakkuja, vaikka vilja allerginen olen.
Vierailija kirjoitti:
Vastustan gluteenitonta tuputusta koko kansalle. Vastustan sitä että kaikki ruoka koitetaan tehdä nykyään "kuukauden muotiallergia" asiakkaille.
Gluteeni on haitallista myös niille, jotka sitä sietävät. Käytännössä siitä olisi hyvä jokaisen syödä niin vähän kuin mahdollista.
Olen. Liian hyvää on, menisi vaikka puoli kakkua päivässä, joten ostan vain jos on monta syöjää paikalla.