5 kk pakkasessa -20 asteessa ollut jauhelihamakaronilaatikko. Voiko vielä syödä?
5 kk pakkasessa -20 asteessa ollut jauhelihamakaronilaatikko. Voiko vielä syödä?
Kommentit (8)
Uskaltaisin syödä. Kuumentaisin kuitenkin kunnolla vaikka paistinpannulla ennen syömistä.
Siis jos se on ollut pakastimessa niin kyllä mutta jos ulkona niin sitten EI.
Liha säilyy pakastettuna n. 3kk, eli en söis enää.
Söisin jos kerran jäässä on ollut, mikä ettei
Mietin lähinnä, että kuinka kausn liha tuossa laatikossa säilyy hyvänä. Pakastimessa on siis ollut.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Mietin lähinnä, että kuinka kausn liha tuossa laatikossa säilyy hyvänä. Pakastimessa on siis ollut.
Ap
Rasvainen jauheliha (yli 10 % rasvaa) säilyy pakastimessa max. 3 kk, sillä rasvan härskiintyminen saattaa aiheuttaa makuvirheitä.
Vähärasvainen jauheliha (alle 7 % rasvaa) säilyy pakastettuna noin 6 kk.
T:5
Miksi ihmeessä ei voisi syödä??????