Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Otatteko koskaan nepalilaisessa esim lounaaksi pangasius-kalafilettä? Onko hyvää?

Vierailija
17.03.2017 |

Tuntuu, että sitä on aina nepalilaisten lounaslistalloilla, mutta en ole uskaltanut vielä kokeilla.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En vaan lampaan, aina. Kerran otin jotain muuta ja se oli virhe.

Vierailija
2/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se on mauton valkoinen kalapala, joka on tuotu pakastettuna tänne ties mistä mutaojasta Aasiasta. Ei mikään herkkuateria, tosin mausteet tietysti peittävät luontainsen mauttomuuden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä on hyvin usein ihan suomalaistenkin lounaskuppiloiden mm. yliopistolla, listoilla. Aika mauton kala.

Vierailija
4/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä on hyvin usein ihan suomalaistenkin lounaskuppiloiden mm. yliopistolla, listoilla. Aika mauton kala.

Yliopistoilla ja muualla suomalaisissa on kylläkin seitiä.

Vierailija
5/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pangasiustahan nyt saa vaikka lähikaupan pakastealtaasta.

Ei se maistu oikein miltään, samanlainen kuin mikä tahansa mieto vaalealihainen kala. Nepalilaisessa ruoassa varsinkin on niin tujut mausteet että kalan oma maku vahingossakaan ei ruoasta erotu. Niinpä yleensä tilaankin siellä jotain muuta kuin kalaa.

Vierailija
6/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaatii lämpimän veden, joten niitä kasvatetaan ympärivuotisesti ydinvoimaloitten lauhdevesialtaissa.

Muistakaa tämä siellä nepaloravintoloissa käydessänne.

(ensimmäinen kerta, kun pangasiuksen näen yhdistettävän nepalilaisiin)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pangasiusta myytiin joskus kalatiskeilläkin, mutta katosi aika pian. Melko mauton, joskus vähän mudan makuinen vaalea kala, jota pakasteena saa kai halvalla.

Vierailija
8/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No se on mauton valkoinen kalapala, joka on tuotu pakastettuna tänne ties mistä mutaojasta Aasiasta. Ei mikään herkkuateria, tosin mausteet tietysti peittävät luontainsen mauttomuuden.

Muta siinä tosiaan maistuu.

Mutta kerran ostin tuoreena filettä s-marketista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa ihan asianajotoimistolta - Pangasius & Pangasius

Vierailija
10/10 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En vaan lampaan, aina. Kerran otin jotain muuta ja se oli virhe.

Kyllä!

Otin kanaa ja TAAS tämä on ihan rutikuivaa pahvia (hyvässä kastikkeessa tosin). Vaikka eri paikka kuin vakinepalilaiseni, niin sama ongelma toistuu.

Ei nämä osaa valmistaa, kuin lammasta. Se kyllä onkin sitten hyvää.

Ap