Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syöttekö leipoassa taikinaa tai ruokaa laittaessa raaka-aineita?

Vierailija
15.03.2017 |

Minä popsin välillä niin paljon, ettei valmiita herkkuja edes tee mieli tai ruokaa mahtuu vain vähän

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis leipoessa

Vierailija
2/5 |
15.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet taikinat on melkein valmiita tuotoksia parempia. Ja se korvapuustirullan pääpala, taikinaa, voita, kanelia ja sokeria, nam. Lapsena tehtiin herkkunälkään sokerikakkutaikinaa (ilman leivinjauhetta).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ikinä.

Vierailija
4/5 |
15.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätän takinaa aina kulhoihin, että voin syödä sitä. Nam! Ja makaronilaatikkoa tehdessä syön aina makaryllejä ja jiilihaa valmistusvaiheessa.

Vierailija
5/5 |
15.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistan ruokaa jos kokeilen uutta reseptiä, jotta suola ja mausteet tulevat kohdalleen, mutta ihan puoli lusikallista. Jos on vakioresepti ( esim. hernekeitto, kaalipata, poronkäristys, bolognese-kastike) en välttämättä edes maista. Taikinaa en maistele, ehkä kakkutaikinaa lastasta vähän.

Tämä taitaa mennä sen mukaan miten äiti on kotona tehnyt: minun äitini ( loistava ruuanlaittaja) ei maistellut eikä syönyt ruokaa laittaessaan, en minäkään. Tätini söi koko ajan ruokaa laittaessaan, samoin serkkuni.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme seitsemän