Avasin tonnikalapurkin ja sen päällä oli jotain jähmeää ihraa?? Pilalla??
Tonnikalaa oliiviöljyssä, ostettu vasta Lidlistä. Säilytetty avaamattomana jääkaapissa, just huomasin että huoneenlämmössä pitäs säilyttää, paitsi avattuna toki jääkaapissa. Onko se oliiviöljy tuossa jotenkin härskiintynyt? Kaapasin ne jähmeät rasvat lusikalla siitä päältä pois ja ihan syötävältä tuntuu muuten maistuvan.
Vai kuuluuko tollanen vaalea hyytelö tuohon? Ei ainakaan muunlaisissa tonnikalapurkeissa oo tuollasta koskaan ollu.
Kommentit (9)
Hiihtolomako näitä saa aikaan vai mitä vtt? Menkää pelaamaan counter strikea!
Tonnikalaa oliiviöljyssä jääkaapissa?
Miksi?
Okei, ei sitten hätää :D En oo koskaan ostanu oliiviöljyä, joten en tiedä miten se käyttäytyy.
AP
Vierailija kirjoitti:
Hiihtolomako näitä saa aikaan vai mitä vtt? Menkää pelaamaan counter strikea!
Hiihtolomalla on lupa heittää aivot narikkaan.
Pidä huoneenlämmössä nin no problemo
Mies oli ne purkit laittanu jääkaappiin. Oon joskus ennenkin sille sanonut, että tonnikalapurkit säilytetään kuivakaapissa. Ei vaan näköjään painaudu sen pieneen päähän.
Muutenkaan sillä ei tunnu olevan aina kaikki inkkarit kanootissa, mutta se onkin jo toinen tarina.
AP
up